Anden særlig race Ari-bella Anden særlig race Ari-bella Anden særlig race Ari-bella Anden særlig race Ari-bella Anden særlig race Ari-bella
Metten
Følg
Følger Følg ikke

Metten

Kvinde, 35 år, Østjylland
Oprettet: 26. sep 2005
Offline - Senest online: 16. jun 2023 Bruger er på filterliste

Hej, mit navn er Mette og jeg er en frisk rytter på 29 år med base i Hornslet. Rider pt. på min part i Rosenholm Rideklub.

Det er ikke så tit jeg er herinde, men du er velkommen til at lægge en besked :-)

Mvh. Mette

-----------------------------------

ARI-BELLA - ET SIDSTE FARVEL

Min dejlige Ari-bella måtte aflives i 2007. Hvor jeg heldigvis nåede at sige farvel til hende, på dagen hun skulle have sprøjten, uden jeg vidste det....

En sommerdag besluttede jeg, at jeg ville cykle en tur for at sige hej til hende på rideskolen .. Hun var kommet til skade med sit ben og kunne ikke bruges længe, så hun havde stået stille et halvt år, hvor jeg den seneste tid ikke havde fået snakket med hende længe. På vejen derop mødte jeg Torben, en af ejerne af rideskolen. Han skyndte sig at sige til mig at han synes jeg skulle gå ind og sige hej til Ari-bella ... Hvor jeg spurgte om der var noget galt, siden han sagde det på den måde .. Nej, svarede han .. Men han synes virkelig at jeg skulle sige hej til hende .. Hvor jeg sagde til ham at det var også min plan .. Og cyklede videre og op til stalden ..

Da jeg kom derind, stod hun helt alene i boksen og mega utålmodig for at komme ud til de andre heste i folden .. Jeg forstod ikke rigtig hvorfor hun skulle stå der alene, men tænkte ikke videre over det og mente det nok havde noget med hendes skade at gøre ..

Jeg fik så snakket med hende, nusset hende, aet hende, og givet hende et kram om halsen og fik trykket mig ind til hende og mærket hendes varme ..

Derefter da jeg synes det var på tide at tage hjem igen, jeg fik sagt et lidt for hurtigt farvel til hende, og gik igennem stalden og ud til min cykel igen ... På vej ud, lagde jeg mærke til at uret var omkring 18.45.

Cirka 14 dage efter, hvor jeg sad en aften på computeren, var der en tidligere ridepige fra rideskolen, der spurgte om jeg godt vidste at Ari-bella var blevet aflivet ... Det kom som et chock for mig og jeg spurgte hurtigt ind til hvornår det var sket.

Hun fortalte mig så at det var sket, samme dag som jeg havde været ved hende, og det var derfor at hun stod alene inde i stalden .. Og at det var sket cirka kl. 19 om aftenen .. Kun kort tid efter jeg havde været ved hende og uden at ane noget som helst om det!!

Jeg blev meget chokeret og ked af det, men jeg var også virkelig taknemmelig for at jeg fik nået at sige "farvel" til hende. Og at det lige var på dagen hun skulle aflives, at jeg valgte at besøge hende. Jeg er dog ked af at jeg ikke fik sagt ordenligt farvel til hende og tak for de gode år hun havde givet mig og hvor glad jeg har været for hende ..

Og hvad vil jeg så med den her historie? Prøve at fortælle folk derude, at man altid skal sige pænt farvel til sin hest, inden man forlader den .. Fordi det ikke er sikkert den er der når man kommer tilbage .. Der kan ske alt muligt og livet kan tage så mange drejninger .. Det samme gælder med dine venner og dine kære .. Forlad aldrig nogen som uvenner ... Det kan ske at de pludselig forsvinder, også vil du gå resten af dit liv og fortryde ....

Jeg er dog i det her tilfælde med Ari-bella, mest ked af at rideskoleheste skal aflives fordi de har skader .. I starten fik hun lov til at stå stille på grund af hendes skade, fordi rideskoleejeren selv sagde at hun havde været en super hest igennem årene .. Hvor det så alligevel endte med at hun skulle aflives .. Fordi hun ikke kunne tjene penge .. Jeg er sikker på at hun sagtens kunne have fået et godt liv, hvis hun fik lov at hygge på en mark resten af sine dage uden at blive redet på .. .. Evt. som selvskabshest .. Men det er der jo desværre heller ikke mange i dag, der har tid eller penge eller lyst til at bruge energi på ..

-----------------------------------

Hej, jeg hedder Mette og jeg er en frisk pige på 17 år der kommer fra Bornholm.
Til dagligt rider jeg en super skøn rideskolehest der hedder Ari-bella. Hun er næsten lige blevet frisk fra en meget alvorlig skade hun fik her i sommers, hvor hun var meget tæt på at blive aflivet.
Men nu er hun heldigvis rask igen, så vi kan komme igang og fortsætte hvor vi kom fra sidst. :)

Der kommer meget snart noget mere info.
Mvh. Mette. ..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce