Anden særlig race Vesterlunds Cheval Anden særlig race Vesterlunds Cheval Anden særlig race Vesterlunds Cheval Anden særlig race Vesterlunds Cheval Anden særlig race Vesterlunds Cheval
Kathrine C
Følg
Følger Følg ikke

Kathrine C

Ikke angivet, 28 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 6. sep 2010
Offline - Senest online: 20. jul 2013 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Kathrine, jeg er 15 år gammel, jeg rider dressur og rider til hverdag på min part der hedder Cheval. Jeg rider ham mandag, onsdag, fredag og lørdag lige i øjeblikket og for også lov til at komme til alle de stævner jeg vil af ejeren. Jeg skal dog ned på gården hver søndag og give hele gården frokost, wrap og halm:)
Jeg rider i øjeblikket LC3 og LB1 det er lidt forskelligt. Til hverdag når jeg rider til træning rider jeg nok på en LA plan men jeg går stille og roligt op i klasser til stævnerne så jeg har helt styr på det. Desuden for jeg for det meste en roset med hjem hver gang har været til stævne.
Jeg elsker at ride tur, og elsker at ride hurtigt, springer en gang imellem når jeg ikke rider Cheval, for han kan ikke springe, synes det meget sjovt. Men dressuren fanger min interesse.
Ud over heste livet, går jeg jo også i skole og går i 9.B Jeg har masser og lektier og er MEGET sammen med mine venner og veninder. Jeg kommer tit til fester, da jeg er i en vennekreds som elsker at feste :D
Jeg danser også om torsdagen og løber en gang imellem frivilligt.
Så har jeg en dejlig familie og 2 dejlige hunde Nemo og Nala som jeg elsker overalt på jorden :*
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce