Pinto Araber Narnia Lobo (HImmelhest) Pinto Araber Narnia Lobo (HImmelhest) Pinto Araber Narnia Lobo (HImmelhest) Pinto Araber Narnia Lobo (HImmelhest) Pinto Araber Narnia Lobo (HImmelhest)
June h
Følg
Følger Følg ikke

June h

Kvinde, 40 år, Vestsjælland
Oprettet: 23. dec 2010
Offline - Senest online: 11. dec 2015 Bruger er på filterliste


Jeg er en tøs på 31 fra fyn,, her er jeg opvokset og startede arbejdet med heste da jeg var 9 år.
(bor pt på vest sjælland)


Jeg rider en combination af Classisk og alm dressur, drømmen er at ride Working Equitation!!

Derudover har jeg 1 stk hund Malley (en Golden Lab) og pt mine dejlige heste. Der iblandt min lille diamant Lusitano føllet Luzidia, som skal indgå i den danske Lusitano avl, når hun bliver kåret.

Jeg går meget op i at hesten Fungere med sin rytter og har et godt bånd med denne, derfor har jeg også vagt at sælge min dejlige røde dreng til hans part allerede efter en mdr forde de simpelthen var så glade for hinanden. Jeg købte så en broget hoppe Dream som var planen skulle rides op til Gp, men hun viste sig at være Hvinsk, så hende solgte jeg til hyggehest i stedet, da det simpelthen var for meget for hende at konsentrere sig om at arbejde, begge heste har fået et par fantastike ejere så det er jeg rigtig glad for. :)

Jeg har redet og arbejdet med problemheste, ungheste, omskolere, føl og hingste skiftevist siden jeg var 10 hvor jeg fik smidt 2 welsh moution hingste plage i hænderne og så selv skulle passe dem fuldt ud og senere tilride dem uden hjælp. de to har lært mig rigtig meget om opdragelse af heste. Siden har jeg så redet og omtrænet fejlredne eller misforstået heste, indtil jeg købte min egen første hest, der stoppede jeg med at sige ja til andres heste og fukuserede på mine egne i stedet, og det har jeg fatisk gjort lige siden. Mest forde jeg gerne vil ride lidt mere fokuseret og konsentrere mig om min egen ridening.


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce