Dansk Varmblod Daisy's Dagbog - tidl. lånehest Dansk Varmblod Daisy's Dagbog - tidl. lånehest Dansk Varmblod Daisy's Dagbog - tidl. lånehest Dansk Varmblod Daisy's Dagbog - tidl. lånehest Dansk Varmblod Daisy's Dagbog - tidl. lånehest
Louise T
Følg
Følger Følg ikke

Louise T

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 28. feb 2011
Offline - Senest online: 15. dec 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en hesteglad pige der bor på et lille landsted 12km vest for Århus.

Jeg har redet det meste af mit liv og haft pony/hest i min tidlige ungdom, mistede derefter interessen nogle år, men fandt den igen 7 år senere.

I foråret 2011 lånte jeg Daisy for et år, da jeg ikke ville købe hest igen før jeg var helt sikker på at interessen var der fuldt ud... Og lysten og interessen for de dejlige muler vist sig at bide sig fast i mig.. I efteråret 2011 fik jeg derfor Daisy hjem på min egen lille landejendom, hvor jeg samtidig købte min tidligere pony Dolly tilbage samt Madonna hun stod med.
De 3 startede med at stå i løsdrift - men min gejst for hestene var at fuldføre en større renovering af ejendommens gamle kostald.

I november kom jeg til at kigge lidt på unghest og faldt for Casilla på 4½ men for at få plads til hende var jeg nød til at sætte noget seriøst igang omkring at få bygget stalden, som på det tidspunkt stod udgravet (ustøbt med manglende bærende bjælker).

Jeg fik derfor sat gang i støbning, ny stabilisering af loft, trækning af vand og opsætning af bokse - et projekt der skulle vise sig at runde 100.000 kr.

I foråret 2012 solgte jeg Madonna, da tiden og pengene til at holde 4 heste ikke på noget tidspunkt har været hensigten.. Daisy kom retur til sin ejer i juni og så nu har jeg kun gamle Dolly og Sille jeg har redet til, fået kåret RDH hoppe.

Stalden står nu færdig på nær ønsket om at få opsat lidt ekstra lys, nye vinduer og kalket/pudset et par vægge, men det har været en fantastisk forvandling fra en gammel ubrugelig kostald til idag at være en dejlig hyggelig hestestald med 4 skønne bokse...

2013:
Årets store indvielse (foruden den kommende familieforøgelse i marts) er ridebanen!!
½ år har den været under vejs. Først pga. travlhed da bondemanden ikke havde tiden da høsten gik igang - dernæste et meget vådt efterår der gjorde det svært for de store maskiner at køre på marken og dertil kom så 2-3 mdr on/off frost.. Banen er dog her slut februar tæt på at kunne indvies. Når det sidste frost er væk, kan maskinerne få stampet banen, fiberdugen skal lægges på og toplaget spredes ud.

Barsel og ridebane kan kombineret kun blive et hit - jeg ser frem til forår og sommer :o)

Mar/13
Vores lille pige Fay kom til verdenen d. 22/3. Der gik under et døgn fra hun var født til vi kørte hjem fra Skejby. Selvom hund, kat og heste var i gode hænder med hjælp fra familie og naboer, så måtte jeg bare hurtigt hjem og i gang igen.
11 dage efter fødslen skridtede jeg min første tur - skønt at være tilbage i sadlen efter 3 måneders pause.

Apr/13:
Endelig blev ridebanen færdig!! den er super drænet, lidt tung i hjørnerne, men den skal lige have en chance for at sætte sig. Jeg er rigtig godt tilfreds med den og forventer at få hegn og lys på den inden næste vinter.

Maj/13:
D. 6. maj købte jeg en 4 års pony ved navn Quizar. Ham vil jeg tilride sommeren over og sælge til efteråret. Det bliver super spændende at følge hans udvikling.

Tak fordi du læste med - håber du blev klogere på mit lille foretagende :o)

Hilsen
Louise
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce