Haflinger Tony Haflinger Tony Haflinger Tony Haflinger Tony Haflinger Tony
Signe Lykke .
Følg
Følger Følg ikke

Signe Lykke .

Kvinde, 30 år, Nordsjælland
Oprettet: 12. mar 2011
Offline - Senest online: 8. apr 2015 Bruger er på filterliste

http://balladeidingade.blogspot.dk/

Mit navn er Signe. Jeg er 19 år og har reddet siden jeg var 10 år.. Jeg startede med at ride for at komme af med min angst for heste, da jeg som ret lille (4-7-årig) blev smidt af en stooor Pippi-lignende hest, og derfor var blevet angst for heste. Jeg startede til ridning da to piger fra min klasse havde talt om at de var startet til ridning og var rigtig glade for det, og det førte jo så til at jeg også kom med på bølgen. Siden da er der kommet nogle veninder til, og nogle fra igen. Og selvfølgelig også nye veninder fra rideskolen som man ser lidt til, også nu hvor jeg er stoppet på rideskolen.
Som tidligere skrevet, startede jeg til ridning som 10-årig, og jeg blev meget hurtigt forelsket i en smuk haflingervallak, der blev kaldt Haff. Fandt aldrig ud af hvad hans rigtige navn er, og hvor gammel han var. I sommeren 2009 blev han solgt uden varsel mens jeg var på ferie, så jeg nåede hverken at sige farvel til ham eller noget, og det er jeg stadig meget ked af den dag idag. Haff var (og er et eller andet sted stadig) mit et og alt. Det er ham der har lært mig alt hvad jeg ved.
Jeg startede mit første stævne på ham efter 4 måneder og fik en velfortjent 1. plads, og var selvfølgelig meget stolt over den placering, men jeg fandt også ud af, at det med stævner ikke lige er mig, så har derefter aldrig stilt op til stævner igen.
Jeg red på Haff næsten fra jeg startede og lige til han blev solgt, og vi elskede hinanden som bror og søster.

Jeg har i kort tid reddet en smule kvadrilje med mit daværende ridehold. Det var rigtig hyggeligt og anderledes.

Da jeg stoppede på rideskolen lige efter Haff blev solgt, fordi jeg skulle på efterskole, begyndte jeg at ride lidt på en pony-blanding på Assers Mølle, der hed Karlsson. Han var en rigtig dejlig pony, der var nem at ride. Han er desværre blevet aflivet.

Nu hygger jeg så med en 23 år gammel haflingervallak, der hedder Tony. Han er min bedste ven og han har lært mig rigtig meget om mig selv som person. Vi hygger os sammen så tit vi kan, men nu hvor jeg er startet HF på Egedal gymnasium kniber det jo lidt med tiden (;

Er også begyndt at ride lidt på en haflinger vallak på 9 år, der hedder Asti. Han er dejlig frisk, men også meget stædig og forkælet.

Det skal lige siges at jeg ikke selv har valgt at ride haflingere. Det er sådan set bare skæbnen der bestemmer det (x
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce