Islænder Sæll fra Hömluholti Islænder Sæll fra Hömluholti Islænder Sæll fra Hömluholti Islænder Sæll fra Hömluholti Islænder Sæll fra Hömluholti
Sarah R
Følg
Følger Følg ikke

Sarah R

Kvinde, 24 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. apr 2011
Offline - Senest online: 21. mar 2018 Bruger er på filterliste

hej allesammen!, Jeg hedder Sarah, og jeg er 12 år gammel. Jeg bor i klampenborg, men min hest står normalt hos Lone De Visme i Hillerød, men på grund af mangel af ridehus er vi flyttet til skadhederne i de værste vinter måneder. Jeg rider ca. 5 gange om ugen, på min dejlige hest Sæll frá Hömluholti. Jeg går også til fodbold, normalt 2 gange om ugen, men fordi det er vinter træner jeg kun 1 gang. Jeg går i 6. klasse på Carolineskolen.

Jeg rider mange stævner, og jeg har redet mit første DM på Sæll i år. Vi er også med i junior elite gruppen. Jeg fik Sæll i December 2010 i en form for julegave. Siden da har vi trænet seriøst, og vi har fået undervisning af Isabel Felsum og Julie Christiansen. Vi har udviklet os rigtig meget! og lært hinanden meget bedre at kende.

Min første hest hed Komma, hende havde jeg i 3 år. Efter hende fik jeg en sort hoppe som hedder Ìmynd frá Eystrihól. Ìmynd er kåret som 6 årig med 8,18 for bygning og 8,09 for rid. (hun er 5 gænger) Nu er hun i fol med Julie Christiansens "hvide" hingst Straumur.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce