New Forest Rose New Forest Rose New Forest Rose New Forest Rose New Forest Rose
Whrimze
Følg
Følger Følg ikke

Whrimze

Kvinde, 26 år, Fyn
Oprettet: 12. maj 2011
Offline - Senest online: 21. jun 2015 Bruger er på filterliste

Hej :D
Jeg er en femtenårig pige der i øjeblikket går på efterskole på Langeland. Skolen hedder Øhavets Efterskole, og som en lille anbefaling vil jeg sige at den er rigtig god!
Vi træner horsemanship, og til dem som ikke ved hvad det er, handler det dybest set at behandle som en ligemand, lytte til dens signaler og kommunikere med den i et sprog den kan forstå. Det er ikke altid lige nemt, men det giver en helt fantastisk forståelse for et dyr mange håndterer med chokerende uvidenhed og ligegyldighed.
Det er en udbredt misforståelse at horsemanship er tricktræning, men det er helt ved siden af. Horsemanship gør tricktræning nemmere og sikrere, det har faktisk den virkning på al omgang med hesten. Når hesten stoler på dig og respekterer dig, sker der langt færre ulykker. Det er også meget rarere og håndtere hesten når man ikke er fare for at blive bidt, sparket eller trådt på.

Jeg ejer selv en sød New Forest pony der dog har haft nogle dårlige oplevelser og har en meget stærk psyke. Det betyder at hun modsat de fleste andre heste, ikke er overdrevet knyttet til sin flok, og det gør det meget sværere at blive hendes leder. Hun har ikke brug for en.
Trods vores problemer er jeg rigtig glad for hende, hun har lært mig meget, og det er jeg sikker på at hun vil blive ved med. Hun er skøn at arbejde med når det går godt.

Jeg er glad for at du har taget dig tid til at kigge på min profil. Eller, det ved jeg ikke om jeg er, men det tyder på en eller anden grad af interesse, og det må jo være godt. Eller også keder du dig bare. Men det kan for den sags skyld være ligegyldigt.

Du må have en fortsat god dag ligemeget hvad :D¨

Og hvis din dag ikke har været god indtil videre, håber jeg at den bliver det nu. Selvom jeg nok ikke har særlig meget indflydelse på den slags.

Jeg stopper nu...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce