Anden særlig race Tibbury Anden særlig race Tibbury Anden særlig race Tibbury Anden særlig race Tibbury Anden særlig race Tibbury
GitteDahl (o:
Følg
Følger Følg ikke

GitteDahl (o:

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 28. dec 2005
Offline - Senest online: 11. feb 2020 Bruger er på filterliste

Hej ;)
jeg hedder Gitte Dahl og er fra 1994 - 20 år gammel.
Pt. arbejder jeg på Billund sportssports rideklub, som beriderelev. Hvilket også betyder jeg får daglig undervisning af Allan Blomgren.

jeg har haft en masse ponyer som har gjort jeg er der hvor jeg er i dag og jeg har det ganske fint med at skulle væk fra pony.Min store drøm har altid været baltic, NM, EM og udlandske stævner men jeg har altid vidst det ville forblive en drøm, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troede jeg ville komme til at ride landsstævner, debutere i mb-ma, vinde mesterskaber og starte DM.
Selvom jeg på ingen måde har redet det helthelt store, har mine forældre haft en kæmpe indflydelse på hvor langt jeg er kommet, de har købt en del ponyer til mig, og dé har hver især lært mig noget specielt. Andro og starlight har jeg været særlig glæde for, dermed på ingen måde sagt at jeg ville have været den jeg er i dag uden de andre, selvom de ikke altid har kørt en god tur, nulrunde og sløjfe med hjem, selvom de har givet nogle dårlige stævner og har givet lidt problemer i hverdagen,så har de uden tvivl været med til at få mig fremad.
2010 var jeg færdig på pony da jeg faldte for aldersgrænsen og mine ponyår er forbi, det betyder jeg har fået mig to nye stjerner, Conan som er 6 og Tilbury på 11, har allerede debuteret i MB på dem begge.
Jeg gør rigtig meget ud af arbejdet i hverdagen og tager hver eneste skridt seriøst og rider hver dag for at udanne mine heste - og ikke mindst dygtiggøre mig selv.
Jeg gik ud af folkeskolen sommeren 2010 og indtil slutningen af 2010 arbejde jeg i salgsstalden Stald Luther. www.staldluther.dk :) der står nogle rigtig fine heste som kan komme helt til tops!
Fra januar 2011 til juni 2011, tog jeg grundforløb (hest) på Malling landbrug skole, det var et fantastisk halvt år jeg gerne ville gå om!

~ Tabere giver op, mens vindere bliver ved med at tabe. - Til sidst vinder vinderne.
~ At give op noget er ikke nødvendigvis et tegn på at man er svag - det kan også være et tegn på at man er stærk nok til at give slip.

Hvis nogle syntes jeg rider dårligt, virker snobbet, er dum, eller hvad ved jeg, så hey? - kig jer selv i spejlet, og husk; hver gang du peger, så er der altid 3 fingre rettet tilbage mod dig selv ;)

Misundelse er en grim ting – God bedring skatte (;
' Gitte Dahl.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce