Haflinger Herkules Haflinger Herkules Haflinger Herkules Haflinger Herkules Haflinger Herkules
Mikala Mai F
Følg
Følger Følg ikke

Mikala Mai F

Kvinde, 33 år, Fyn
Oprettet: 7. aug 2011
Offline - Senest online: 23. aug 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er forholdsvis ny rytter, som dog altid har elsket heste og også reddet en lille smule hygge af og til.
Pt har jeg fået part på min venindes dejlige haflinger, som jeg virkelig nyder at bruge tid hos. Derudover underviser min veninde mig på ham, og jeg regner med at skulle starte mit første stævne til september!!! :D

Til hverdag læser jeg til ergoterapeut, et studie som jeg er virkelig glad for. Det er lige alt hvad jeg drømmer om, og måske kan jeg en dag også kombinere det med hestene!

Update:
Pga. en hofteoperation i sommeren 2012 måtte jeg desværre stoppe min part på Herkules. Med udsigt til et halvt år uden ridning for mig., måtte min veninde finde en ny part.
Operationen gik dog over al forventning og ved kontrol efter 8 uger fik jeg lov til at ride igen, men Herkules havde jo fået en ny part. Så min søgen gik ind og her i januar fandt jeg endelig en ny hest!
Valget blev den smukke Zun-z (find hende herinde) En hel anden hest en Herkules, nye udfordringer og masser af nye erfaringer at gøre. Vi har haft en lidt svær start, men vi giver ikke op :)

Nu er Zun-z desværre blevet solgt :( Håber hun får det godt hos sin nye ejer, for den hest fortjener kun det bedste! Savner hende allerede.
Jeg er dog så heldig at en anden i stalden stod og manglede en part, så nu venter nye udfordringer med den søde Tasja. Igen en helt anden hest end både Herkules og Zun-z men allerede da jeg red hende for 2. gang her i dag, gik det super godt. Vi skal dog lige have styr på galopanspringet. Og så er hun desværre blevet 'forsømt' lidt de sidste par måneder, så der bliver noget arbejde med at genopbygge muskler og kondi :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce