Fuldblod (XX) Cayman XX R.I.P Fuldblod (XX) Cayman XX R.I.P Fuldblod (XX) Cayman XX R.I.P Fuldblod (XX) Cayman XX R.I.P Fuldblod (XX) Cayman XX R.I.P
Oliver & jeg !
Følg
Følger Følg ikke

Oliver & jeg !

Kvinde, 52 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 3. jan 2012
Offline - Senest online: 15. jul 2021 Bruger er på filterliste

ERFAREN HESTEMAMA ;oD

Er en kvinde på 41 år, som har redet siden jeg var 6-7 år.
Min erfaring ligger primært i uddannelsen af heste og har i mange år redet dressur i M/S klasserne. Har aldrig været den store stævne rytter, men har brugt meget tid på, at træne andres heste op til, at gå disse klasser - bl.a. på landsplan.
Ved en del om hvilke øvelser der opbygger hvilke muskler, konditions træning, smidigheds øvelser, arbejde med hestens balance, samt lære heste nye øvelser.
Er blever "oplært" af to forskellige beridere, har bl.a. været hjælper hos den ene af dem, hvor jeg tilred, underviste, oplærte dressur heste osv.
Har en lille drøm om en dag, at ride military og/eller jagt - skal dog have øvet mig i spring, for det er virkelig mange år siden jeg har prøvet det, har dogi mine unge dage sprunget 150 - uhhh et sus) :o) Weeee... millitary og jagt ska nok komme - se min hest :)
(Opdatering: der er nu blevet sprunget en hel del mere)

Jeg er af den overbevisning, at man når længest med, at rose hesten, samt den har behov for en tydelig leder. Og har også den holdning, at indspænding, pisk, spore og i det heletaget hjælpemidler, kun skal anvendes hvis det er nødvendigt - hvis dette er tilfældet, har jeg tilgengæld intet problem med anvendelsen af hjælpemidler, MEN det SKAL brugt korekt!!!:o) Uddannelsen skal ske på hestens præmisser, uden det er den der bestemmer! Ridder for sædet og skal jeg sige det selv, så er jeg god til, at sidde på heste med stort rygsving (som de rigtig gode dressur heste oftest har)

Ellers kan jeg sige om mig selv, at jeg er en nørd i forklædning ;0) Jeg har 3 uddannelser: skræder, industriel designer og socialpædagog. Jeg har en dejlig søn på 13år, som flirter lidt med tanken om at ride, men vil helst lære det af sin Mor (mors dreng :o)
Jeg har en dejlig, MEGET aktiv hund doberman/schæfer og 3 katte (2 huskatte og 1 main coon/norskskovkat).

De bedste hilsner
Anja
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce