Karina  L
Følg
Følger Følg ikke

Karina L

Kvinde, 52 år, Nordjylland
Oprettet: 28. feb 2012
Offline - Senest online: 22. sep 2017 Bruger er på filterliste

Efter 20 års pause har jeg igen taget fat på at ride. Som barn/yngre red jeg mest i naturen men gik også til ridning på Finstrupgård i en årrække.

Det er dog først nu at dressuren er gået op for mig. Jeg syntes det er vildt spændende at opleve samarbejdet mellem hest og rytter - og så elsker jeg bare stalddelen lige så højt som selve det at ride.

Da jeg startede i Hjørring Rideklub i august/september 2011 var jeg noget nervøs og havde faktisk glemt det meste om hvordan man håndterer en hest. Og jeg syntes de virkede frygtindgydende store. Jeg startede derfor på den laveste af skolehestene, Freja. Freja er til gengæld en hest der vil fremad og elsker galop. På hende lærer man at tage kontrollen.

Derefter kom jeg op på skolens højeste hest, Fago. Han er stor, men noget sløv i betrækket. Her lærer man at holde en hest i gang - og så er han dygtig til dressur. På ham fandt jeg ud af jeg ikke var helt håbløs. Han gav i det mindste respons på det jeg forsøgte på, og på ham lykkedes det at prøve og en hest til biddet.

.... og så kom Ninke. Den skønneste frieser man kan tænke sig!! Hun var en privatejet hest, som blev stillet til rådighed for rideskolen, fordi ejeren ikke selv havde tid til at ride hende. Hun var bare fantastisk! Tænk at få lov at ride en frisk, levende, lydhør hest .... i´m in loovee <3 .... desværre blev hun solgt og flyttede til Sjælland :(

Jeg har holdt pause i ca. et år nu fra dressuren/skoleridningen og i stedet nydt at ride på Islændere ude i den fri natur. Det er osse bare vildt skønt :) :)

15/7-2014 Sidste nyt er at jeg er begyndt at passe/ride den sødeste New Forrest pony hos Stutteri Calandia; Papagena. Jeg har prøvet at ride hende to gange nu og glæder mig bare sådan til at lære hende så godt at kende, at vi kan tage nogle hyggelige ture ud i den smukke natur :))

Ps. jeg kan ikke lægge billeder ind (ud over profilbilledet), da jeg ikke har en hest at oprette herinde. Det er kravet for at kunne lave albums.

Profilbilledet er af smukke Ninke.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce