Frederiksborg Cassiopeia Frederiksborg Cassiopeia Frederiksborg Cassiopeia Frederiksborg Cassiopeia Frederiksborg Cassiopeia
Charlotte J
Følg
Følger Følg ikke

Charlotte J

Kvinde, 27 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 29. apr 2012
Offline - Senest online: 2. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er som sagt en pige på de snart 17 år.

Jeg har haft med heste at gøre side jeg var 4 år gammel, men en pause i de "unge" år :-).
Jeg havde en gang en halvpart på Ikast rideskole, som hed Bølle. Navnet passede perfekt på denne lille pony. En dag smed han mig af tre gange i træk - i dressur.. Så er den gal :)
Men jeg elskede ham så inderligt! Den gang min ridelærer sagde at jeg var blevet for stor til ham, græd jeg helt hysterisk, og de andre ponyer var slet ikke gode nok, så det endte med at jeg stoppede til ridning. Jeg var vist en 7-8 år gammel på det tidspunkt.
Jeg opsøgte så selv Ikast rideskole for nogle år tilbage, og begyndte at ride igen. Både spring og dressur.
I mellem tiden, var jeg mindst én gang om året på ferie ved min ældste søster i Schweiz, og der red jeg også en gang i mellem og hjalp til i stalden.

Jeg stoppede på Ikast rideskole pga flytning til Herning, og startede så på Kjærbo i Herning. Der gik jeg i ikke engang et år, og så stoppede jeg så også der.
Og så pga. flytning til Bording, prøvede jeg Bording rideskole, hvilket ikke var noget.
Jeg prøvede også Hammerum rideskole eftersom jeg kom tilbage til Herning, men det var heller ikke noget.
Jeg endte så på Herning rideskole, hvor jeg har udviklet mig utrolig meget, både på hest, og nede på jorden. :-))

Allerede efter lidt over et halv år ca, fik jeg halvpart på denne underskønne hoppe, Cassiopeia. Allerede da jeg red hende første gang, vidste jeg at jeg gerne ville have halvpart på hende.
I starten løb hun altid med mig, specielt i galloppen, og hun var - for mig, altid besværlig at få til at gå til biddet.
Men det gør hun nu. Det kniber lidt i galloppen, men hun løber i det mindste ikke med mig mere. Hun er blevet meget bedre til at vente, og vores overgange til trav og skridt er også meget bedre.

Jeg har haft halvpart på hende siden slutning af August, så det er meget vi har opnået på kort tid :) - for mit vedkommende :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce