Krohn - amatør fotograf.
Følg
Følger Følg ikke

Krohn - amatør fotograf.

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 27. aug 2012
Offline - Senest online: 15. jan 2015 Bruger er på filterliste

Mit navn er Iza B. Krohn og jeg er fra 94'.
Jeg bor i en lille by nord fra Aarhus, ved navn Hornslet. Til dagligt går jeg i skole på Aarhus Tech, på grundforløb som Frisør, og det er vildt fedt! Jeg elsker min uddannelse ! Udover det, arbejder jeg som nøgleansvarlig i en Fakta, i min by. Her har jeg været i 2 år, og jeg er også rigtig glad for mit arbejde der nede.

Jeg har min egen pony, ved navn Improvement, i daglig tale kaldt Puma, som jeg til december har haft i 5 år. Puma er fra 93' så hun er ved at være en ældre dame. Hun var min første egne pony, det er også derfor hun ikke er blevet solgt. Istedet har hun fået en helpart, ved navn Maria på 12 år. Og det går rigtig godt med de to. Hun har knap nok redet hende andet end 2-3 måneder, og formået at ride til 60,00% til deres første stævne, og endda i dressur. Og det skal lige siges at min pony, er en gammel springpony. Men istedet for at ride min kære pony, har jeg fået en stor vallak på 175 cm i stg. hjem i ridning. Han er lige fyldt 8 i år, og er efter Comeback II og med May Sherif til morfar, så han er også en springhest. Jeg har lige fået ham hjem og jeg glæder mig meget til vores samarbejde. Det skal lige siges, at han ikke er min, men ejes af Janice Lyngø, jeg har ham bare i ridning.
- Jeg har arbejdet med mange forskellige heste, lige fra gode gamle og rutineret heste og ponyer, til problem heste, og jeg synes selv at mine kompetencer inden for ridning og håndtering af dette fantastisk dyr, er efterhånden ret brede og dygtige nok. Jeg har redet mange heste for folk, både tilridning og genoptræning og mm. Jeg modtager dressur undervisning af Susanne Bilde, og når jeg begynder at springe igen, bliver det af Jacqueline Goetliebb. Ellers har jeg modtaget undervisning ved Simone Hoppe, Torben Jensen, har redet kursus hos Mogens Svane Rasmussen, Lena Schaldemose. Jeg får ros for min forståelse for hesten, og hvorfor det jeg skal gøre det ting som jeg gør når jeg rider undervisning. Så snart jeg stiller mine fødder i stalden, går jeg ind i det med krop og sjæl.

Udover hest, er jeg en meget glad, og sprælsk pige. Jeg smiler for det meste, men jeg har også et temperament der kan sige spar2. Jeg går meget ind for retfærdighed! Men ligeså vel kan jeg også godt sige: "nåååe ja, skidt pyt". I kan højst sandsynligvis finde mig i byen og med på den værste en fredag aften i Aarhus eller andre steder :-).

Jeg arbejder som forresten også som amatør fotograf, men ikke fordi det er min store pasion. Jeg nyder at lege lidt med det, i ny og næ i fritiden :-).
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce