Islænder Eva From Skive ( R.I.P ) Islænder Eva From Skive ( R.I.P ) Islænder Eva From Skive ( R.I.P ) Islænder Eva From Skive ( R.I.P ) Islænder Eva From Skive ( R.I.P )
Sisse N
Følg
Følger Følg ikke

Sisse N

Kvinde, 54 år, Nordjylland
Oprettet: 16. sep 2012
Offline - Senest online: 12. sep 2016 Bruger er på filterliste

Har siden jeg var 5 år gammel haft med heste at gøre i større eller mindre stil. I 1980´erne var jeg aktiv springrytter samt Voltegerings udøver. Red dog dressur men det var for kedeligt "dengang". Lå lidt på standby i 1990érne pga børn mand hus hjem. Begyndte dog at tage den gamle interesse op igen da børnene var blevet så store så de kunne affinde sig med at mor ikke var der 24-7. Det har haft resulteret i at begge piger rider og min søn skridter af :). Har haft en islænder vallak som var 1 mands hest hvilket til tider kan give seriøse problemer for rytteren. Og har nu 2 højdemæssigt ponyer. Den anden er oprettet herinde og det er Moonlight ½ Fjord ½ isl.
Hvad kan der mere siges om mig jo jeg er tidl. udekørende nattevagt i sundhedssektoren men læser pt til SSA hos Region Nord. Min mand har også heste men det er i en lidt anden form ;).
Fik solgt Sir William da han var for stor en mundfuld for mig. Men har allerede fået en ny. En islænder m.5 gear som skal bruges til avl da hun ikke bliver den store ridehest.
Har tidligere måtte erkende at, Eva og jeg ikke passede sammen. Så jeg solgte hende. Tog chancen og købte en travvallak på 13 år i stedet for.Hvilket jeg ikke har fortrudt et sekundt. Har allerede nu været mere på ryggen af ham end jeg var på Eva og det mest pragtfulde er at jeg ikke er bange for at skal på ryggen af ham igen :). Har ikke et sekund fortrudt at jeg tog valget og fik traver igen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce