Anden særlig race Balder Anden særlig race Balder Anden særlig race Balder Anden særlig race Balder Anden særlig race Balder
Stald Sønderkær
Følg
Følger Følg ikke

Stald Sønderkær

Kvinde, 43 år, Østjylland
Oprettet: 21. jul 2013
Offline - Senest online: 12. maj 2014 Bruger er på filterliste

Bor på en landejendom uden for Vejle, med mine to unger, og tre ponyer, et par hunde og et par katte, og ikke mindst vores skildpadder.

Har selv redet hele mit liv, og heldigvis for mig lader det til at begge unger også er bidt af heste, og dyr generelt.

En meget nær ven af familien har stutteri, hvor jeg altid har haft min daglige gang, og til mit held var der også en faster og onkel med heste. Så heste har altid været tilgængelige. Selvfølgelig mere i nogle perioder end andre.
Jeg var fint tilfreds i starten med alle ferierne hos min faster, men da jeg kunne mærke det ikke var nok længere, stod valget på at stoppe eller at gøre noget andet.
Og der stod min redningsmand, ejeren af stutteriet, og sagde jeg kunne bare komme, så skulle han nok afskrække mig. Dette blev til en stående vist, og lidt et væddemål. Som han endte med at tabe, for ikke alene blev jeg ved, men nu er mine børn også startet.
Jeg har brugt mange gode timer sammen med heste, og efter et biluheld var det stutteriet og ridning der holdte mig oppe.
I dag når jeg synes jeg mangler råd og vejledning, så er det hos ham jeg starter.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce