Pinto Bloomsday Pinto Bloomsday Pinto Bloomsday Pinto Bloomsday Pinto Bloomsday
Anne C
Følg
Følger Følg ikke

Anne C

Ikke angivet, 36 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 11. jun 2006
Offline - Senest online: 21. apr 2008 Bruger er på filterliste

Jeg er en 19-årig pige, der bruger meget tid på at studere heste og ridning.

Jeg har redet i 10 år og har redet klassisk i ca 3 år. Jeg har prøvet lidt af hvert indefor ridningen og har set mange forfædelige ting. Alt dette har dog lært mig en masse, som jeg kan bruge i min hverdag med mine heste.

I starten var jeg i det hårde miljø, hvor hesten sjældent var det første der blev tænkt på når der skulle rides, og jeg må indrømme at jeg også selv har redet sådan, fordi jeg troede det var rigtigt. Min fornuft sagde dog stop og jeg gjorde alting lige omvendt, hvilket har vist sig at være den bedste beslutning i mit liv med hestene. Jeg fandt ud af hvordan heste i virkeligheden hænger sammen, og at vold sjældent er vejen til succes!

Faktisk er der et ret berømt citat fra Parelli, som understreger det ret godt: " Alle kan få en hest til at gøre noget, men kun et rigtigt hestemenneske kan få hesten til at ønske at gøre noget"

Det er nu snart et år siden jeg måtte aflive min elskede pony Sheeba. Det skete d. 24. aug. 06 (pga en skulderskade). Det føles som om det var i går og dagen står meget klart i min hukommelse. Jeg kan stadig mærke den dybe sorg jeg følte da jeg stod og holdt mit hoved mod hendes da hun fik dødssprøjten. Det var virkelig ubeskriveligt hårdt at give slip på hende og se hende falde om. Hun betød noget helt specielt for mig og at se hende dø føltes som et knivstik i mit eget hjerte. Det er i dag som om noget mangler inden i mig. Sheeba er jo kun et minde nu. Jeg trøster dog mig selv med, at det var den rigtige beslutning for mig og for hende. Vi har haft så mange gode minder og jeg vil aldrig glemme følelsen jeg havde når jeg var sammen med hende. Hun var virkelig noget for sig!

Hendes død har dog alligevel åbnet døre for min fremtidige træning af heste. Jeg har nu fået mulighed for at koncentrere mig om vores nye hest, og samtidig er vi flyttet til Stutteri Kronplet hvor der er flere muligheder.

vi har trænet lidt Parelli for at få styr på respekten og forståelsen fra jorden og er nu så småt begyndt at gå i gang med dressuren og det går rigtig fint fremad. Billeder kommer snart.

jeg glæder mig til flere gode minder sammen med Bloom, og da han kun er næsten 5 år lever han forhåbentlig længe endnu. Det er også virkelig lærerigt at have med en sund og rask hest at gøre. De reagerer på en helt anden måde en heste der har det dårligt med sig selv, og netop dette gør det hele mere udfordrende.

Massagetilbud:

1. behandling gratis!!!!!
Efterfølgende behandlinger koster 50 kr. pr. gang.
Gratis kørsel indtil 20 km fra Hillerød
Skriv besked for mere info!


Hilsen Anne
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce