Anden særlig race Cecilie Anden særlig race Cecilie Anden særlig race Cecilie Anden særlig race Cecilie Anden særlig race Cecilie
Simone La Fontaine
Følg
Følger Følg ikke

Simone La Fontaine

Kvinde, 34 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. jan 2014
Offline - Senest online: 26. aug 2020 Bruger er på filterliste

Hej og velkommen til min profil!

Mit navn er Simone, jeg er 24 år og bor i København.

Jeg er netop blevet færdig med min uddannelse i geologi-geoscience på Københavns Universitet.

Interessen for heste opdagede jeg i en alder af ni år, hvor min hestetossede-lillesøster insisterede på at få en prøvetime på den lokale rideskole Esbjerg og Omegns Rideklub (EOR). Jeg var mere interesserede i staldens katte, men blev senere overtalt til en ridetur, og så var jeg solgt! Den første ridetur blev på en sur gråskimlet hoppe ved navn Cecilie, som jeg selvfølgelig faldt pladask for. Nogle år senere efter parter og passerheste endte mine forældre til sidst med at købe Cecilie til min søster og jeg.

Cecilie var hos os i mange år og flyttede sidenhen med mig til Nordsjælland, da jeg påbegyndte mine studier i København. Her ræsede vi Gribskov tynd indtil foråret 2011, hvor Cille i en alder af 24 år drog videre til de evige græsmarker.

Sidenhen har jeg holdt pause med ridningen, da studier og et års studieophold i Oslo ikke lige gav plads til andet. I sommeren 2013 genoptog jeg dog min længe savnede interesse og fik mig en part på Sydamager. Desværre fungerede det ikke helt af forskellige årsager, primært pga. tid, så nu holder jeg igen ridepause.

Drømmen er selvfølgelig at få egen hest igen, når tid og økonomi spiller sammen :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce