Tinker Athene of Irish Tinker Athene of Irish Tinker Athene of Irish Tinker Athene of Irish Tinker Athene of Irish
Kristine B
Følg
Følger Følg ikke

Kristine B

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 12. maj 2014
Offline - Senest online: 19. jul 2019 Bruger er på filterliste

Hej



Mit navn er Kristine.

Jeg er ejer og behandler i mit eget firma Natural Therapy. Jeg tilbyder laser akupunktur til både heste og mennesker. Tjek mine annoncer for både tilbud og information.

Jeg har reddet siden jeg var 6 år gammel, jeg tog dog i pause væk fra hestene i mine teenage år.

Jeg har siden jeg var 13 år kendt til Parelli Natural Horsemanship og var allerede dengang dybt fasineret af den måde at håndtere heste på. Derfor jeg jeg holdt fast i Parelli Natural Horsemanship lige siden og dyrket selvom jeg ikke havde hest. Jeg fik hest igen i vinters og startede meget seriøst ud med Parelli programmet fra bunden. Jeg er allered level 1 og begiver mig hæftigt fremad og ligeså min smukke hoppe som aldrig har været mere glad og energisk. Jeg har igennem horsemanshippen på 3 måneder bygget hende op fra fuldstændig slået ud og ødelagt hest til en super energisk, selvsikker lidt dominerende hoppe. Jeg har store ambitioner for os både inden for Horsemanshippen og dressuren.

Derfor er jeg ude med hende og træner både fra jorden og i ridning 6 gange om ugen. Min. 60 min.

Jeg har altid været facineret af heste og heste branchen. Og selvom jeg har været i tvivl i nogle år om hvad jeg gerne ville være, så er der ingen tvivl om jeg kommer til at gebærde mig inden for natural horsemanship og hjælp med problemer med heste uanset om det er psykisk eller fysisk.

Jeg læser ved siden af alt min uddannelse i horsemanship, på universitetet i erhvervsøkonomi. Og ved derfor en masse om hvordan man starter firma.

Det er fedt endelig at blive oprettet her på hestegalleri, jeg håber jeg kommer til at tale med en masse af jer..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce