Islænder Vidar fra Vestergård Islænder Vidar fra Vestergård Islænder Vidar fra Vestergård Islænder Vidar fra Vestergård Islænder Vidar fra Vestergård
Janni & Vidar
Følg
Følger Følg ikke

Janni & Vidar

Kvinde, 37 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 26. jan 2015
Offline - Senest online: 22. apr 2015 Bruger er på filterliste

Hej! Jeg hedder Janni og jeg kommer oprindeligt fra Vordingborg, men flyttede i April 2014 til Møn, til et bosted for psykisk syge (jeg har en form for autisme samt ADHD).

Jeg har lige fundet min soulmate i form af ishesten Vidar fra Vestergård! Dejlig dreng... jeg har før haft hest, men måtte desværre sælge hende - Tulle, min kære nordbagge på 15 år - da jeg blev meget syg og skulle igennem en indlæggelse på flere måneder samt et sygeforløb på flere år. Det var i 2011, og jeg har savnet at have hest lige siden.

Nu har jeg så endelig været rask i et godt stykke tid og der er ikke udsigt til tilbagefald. Derudover er min situation stabil på alle måder, så NU synes jeg det skulle være!

Glæder mig til at dele mit liv med drengen og nyde vores tid sammen - og nu når jeg er her, møde nogle nye heste-glade venner, snakke lidt med jer alle, og kigge på nogle fiiiine heste! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce