Dansk Varmblod Brejnbjerggaards Luchador Dansk Varmblod Brejnbjerggaards Luchador Dansk Varmblod Brejnbjerggaards Luchador Dansk Varmblod Brejnbjerggaards Luchador Dansk Varmblod Brejnbjerggaards Luchador
Laura S
Følg
Følger Følg ikke

Laura S

Kvinde, 43 år, Vestsjælland
Oprettet: 1. aug 2006
Offline - Senest online: 13. nov 2014 Bruger er på filterliste

Jeg bor på nedlagt landbrug lige uden for Viborg med min kæreste, voren hund (engelsk springer spaniel) og vores 5 heste. Nu skriver jeg "vores" heste, det er nok lidt overdreven, da det kun er mig, som har interessen for dem (dog ønsker han sig brændende en shetlænder/mini)... Hestene er delt på:

DV hoppe fra 1993 (Lamaisa - "Maisen")
DV vallak fra 2003 efter maisen og Landtinus (Luchador - "Lulle")
DV hoppe fra 2004 efter maisen og Carano (Laksmi - "Laksen")
DV vallak fra 2006 efter maisen og Landtinus (Lupus -"Lups, Lupus")
Islænder hoppe fra 2005 (Alfdís)

Mini-Shetlænder hingst fra 2006 - Brutalis (han er en gave fra mig til kæresten, så nu har han også en krikke - jeg finder kæresten siddende på marken snakkende med Brutalis flere gange dagligt - Dejligt!!)

Vi er lige flyttet i skurvogn, da vores hus er ved at blive raget ned, for at lave plads til et nyt! - rigtigt hyggeligt... hmm... det er da altid noget at vi går sommeren i møde!! :)

Jeg er uddannet kontorassistent, hvilket jeg arbejder som nu. Jeg læser til ejendomsmægler på aftenskole, og starter ved en ejendomsmægler juni 2007 2 dage om ugen, med henblik på en fuldtidsstilling.

Jeg har startet tilridning af min vallak og sender min lille hoppe i ridning i Grindsted til maj 2007. Til efteråret skal jeg så tage en beslutning om hvem af de 2 der skal have nye ejere, da jeg kender mig selv så godt at jeg ikke får redet 2 heste dagligt, og de fortjener begge at blive brugt af søde og rare mennekser!

Edit 24/5-07 - der er lige kommet en lille krikke mere til flokken...

Det var lidt om mig, nogle spørgsmål, så bare skriv!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce