Frieser Jildou Fan Healwei Frieser Jildou Fan Healwei Frieser Jildou Fan Healwei Frieser Jildou Fan Healwei Frieser Jildou Fan Healwei
Michelle R
Følg
Følger Følg ikke

Michelle R

Kvinde, 33 år, Vestsjælland
Oprettet: 16. apr 2015
Offline - Senest online: 5. sep 2017 Bruger er på filterliste

Hejsa jeg hedder Michelle.
Jeg er en en frisk pige på snart 25 år, som er ved at uddanne mig til sygeplejerske, jeg har haft hest siden jeg var 3 år gammel.
Jeg har altid haft hest i mit liv og kan slet ikke undvære det. Da jeg var 3 år fik jeg en lille Shetlænder som hed Blackie, ham havde jeg i 18 år og han blev 28 år gammel. Måtte desværre aflive ham for nogle år siden, da han var gammel og syg. Siden ham har jeg været forelsket i heste. Til min konfirmation var jeg så heldig at få 2 søde ponyer (New Forester). Bailey og Balder (søn til Bailey). Bailey red jeg mange stævner på. Men da Balder blev gammel nok begyndte jeg at tilride ham og havde ham så i 10 år. For ca. 1,5 år siden solgte jeg de 2 heste, da jeg skulle flyttet hjemmefra. Men kunne ikke undvære heste, der gik ca 1 måned også "overtog" jeg min mors smukke Frieser Jildou. Vi er så nu ved at træne op til show som vi skal til sommer, sammen med frieser øst showhold og vi skal starte stævner. Så der er fuld gang i træningen.
Jeg har altid boet på gård med mine heste. Men er så heldig at mine forældre har en stor lækker gård med gode ride faciliteter, hvor der også er opstaldning.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce