mit hesteliv mit hesteliv mit hesteliv mit hesteliv mit hesteliv
Mie V
Følg
Følger Følg ikke

Mie V

Kvinde, 58 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. okt 2015
Offline - Senest online: 24. maj 2019 Bruger er på filterliste

Jeg bor i Kolding sammen med min mand. Vi har tre teenagere, hvoraf den ene er flyttet hjemmefra.
Jeg har redet stort set hele mit liv. Jeg har selv haft hest indtil jeg var først i tyverne. Studier , børn og livet har gjort at jeg har redet på rideskole eller på veninders heste.
Men jeg har prøvet lidt af hvert. mest ungheste. Jeg hentede en DV hoppe på Hjerl hede , helt rå og fik den tæmmet og gjort klar til kåring på en måned. Jeg har haft en holsteiner også næsten rå , som blev alletiders afrettet dressurhest inden jeg solgte den videre . Jeg har haft islænder, fået føl med to af mine heste og selv hjulpet tre føl til verden. Jeg har også stået med et 7 mdr dødfødt foster. Hjemme havde vi forskellige ponyer og heste da jeg var barn og teenagere.
Senest har jeg haft part på en frederiksborger på 4 år.
Jeg rider dressur på LB niveau, men jeg går ikke op i det og er derfor ikke en særlig god dressurrytter. Jeg vil meget hellere lave HMS med hesten . lege og få fuldstændig tæt kontakt til hesten. Der findes ikke noget bedre end at komme ud på marken og hesten kommer travene dig glad i møde. Det er for mig den ultimative anerkendelse fra hesten til mig. Jeg er tryg og sjov at være sammen med.
Jeg rider mest i naturen , men laver selvfølgelig jordarbejdet i ridehus eller på baner.
Jeg drømmer om at lære agillity . Synes selv jeg er god til at få den der kontakt og samarbejdet med hesten ,jeg tror der skal til.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce