Anden særlig race Ophelia Anden særlig race Ophelia Anden særlig race Ophelia Anden særlig race Ophelia Anden særlig race Ophelia
Jakob H
Følg
Følger Følg ikke

Jakob H

Ikke angivet, 30 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 15. dec 2006
Offline - Senest online: 16. maj 2009 Bruger er på filterliste

Beskrivelse af mig? Det var da en fesen måde at fortælle, at jeg skal skrive noget om mig selv, men okay så la gå, men kun idag.

Jeg hedder Jakob, det er ingen hemlighed, og det er jeg stolt af, nogen gange lidt for stolt, men det er vidst det man kalder personlighed. Min yndlingsdag er tirsdag, for tirsdag er på en eller anden måde bedre end alle andre dage, og jeg tror det skyldes den såkaldte tirsdags-magi. nu hvor jeg tænker efter, kan jeg ikke huske at jeg nogensinde har oplevet en dårlig tirsdag. Yo, det ska da lige være den gang hvor jeg faldt på min cykel en tirsdag, men det var i og for sig slet ikke så skidt, for det sker at jeg kører lidt for vildt på den, og så er det meget godt at vælte, så man lige kommer ned på jorden igen. Nej, der er intet at påklageligt ved tirsdag, absolut intet. Men tilbage til min selvbeskrivelse. Jeg tror ikke på gud. Blir nok nødt til at sige det ligeud, for hvis man pakker den slags ind, så lyder det dumt eller tvetydigt, og det er ikke intentionen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce