Dansk Varmblod Luega Love Dansk Varmblod Luega Love Dansk Varmblod Luega Love Dansk Varmblod Luega Love Dansk Varmblod Luega Love
*Lise *
Følg
Følger Følg ikke

*Lise *

Kvinde, 39 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 26. jun 2004
Offline - Senest online: 10. aug 2017 Bruger er på filterliste

KARAKTERBEGRUNDELSE:
Jeg bedømmer både ud fra, hvordan hesten ser ud, men også ud fra kvaliteten af billederne, og hvorvidt disse er varierede eller ensformige. Hvis der for eksempel stort set kun er ridebilleder, så kommer karakteren altså ikke helt i top, uanset hvor gode billederne ellers måtte være...
Dette betyder altså også, at en super lækker hest, med få ensformige billeder af god kvalitet, sagtens kan få samme karakter som en måske mindre smuk hest, hvor billederne til gengæld er mere varierede.
Min bedømmelse foretages altså ud fra et helhedsindtryk af hele præsentationen af hesten.

Ekstra Høj: Kun til de meget få virkelig lækre heste, med super billeder og rigtig meget udstråling. De heste, som slår benene væk under mig :-)
Høj: Smukke og charmerende heste, med gode og varierede billeder.
Middel: Til almindelige heste med ok billeder, og pæne heste med få gode eller mange mindre gode billeder, også til heste med meget lidt variation i billederne. I min verden en god karakter.
Lav: Gives til heste med kun 1-2 billeder, eller heste med dårlige (uskarpe, mørke osv) billeder, og billeder hvor man ikke kan se hesten ordentligt (fx. kun hovedbilleder).

Nå, så lidt om mig selv.
Jeg er mest springrytter, dog rider jeg også af og til dressur. Military har jeg også prøvet. Det er dog springningen, der har første prioritet, da jeg synes det er sjovest.

Til daglig tilbringer jeg en del tid på DTU, hvor jeg læser Miljøteknologi. Om alt går efter planen, så bliver jeg færdig om et år! Det er ret vildt at tænke på, og en smule skræmmende :S

Jeg har lige fået en ny hest, en dejlig 3-års holstener, Luega Love. Han kommer direkte fra avleren, og han viser gode evner inden for spring. Han er let tilredet, men lige nu får han lov at holde lidt fri. Jeg håber, at han og jeg kan nå langt inden for springningen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce