Belgier Ludvig II af Nygaard Belgier Ludvig II af Nygaard Belgier Ludvig II af Nygaard Belgier Ludvig II af Nygaard Belgier Ludvig II af Nygaard
koldblod E
Følg
Følger Følg ikke

koldblod E

Kvinde, 45 år, Nordjylland
Oprettet: 26. mar 2007
Offline - Senest online: 14. dec 2015 Bruger er på filterliste

Kære alle hestemennesker.
Velkommen til min side, eller hvad man nu kalder det.
Jeg er ikke så ihærdig en bruger herinde, men vil da gerne skrive et par hurtige ord om mig selv og vise jer mine elskede heste. Udfordringer og bedømmelser er ikke noget som jeg bruger megen tid på, men lidt saglig og hyggelig hestesnak deltager jeg gerne i :o)
Jeg bor på min egen gamle præstegård ved Limfjorden og har mine heste hjemme, hvilket jeg nyder meget. De går i løsdrift og det trives de rigtig godt med.
Min passion er de svære koldblodsheste (belgier, jyder, suffolk punch, shire etc.) og så har jeg en drøm om at uddanne et par koldblodshingste som middelalderlige-/ renæssanceagtige stridshingste, til ganske ublodig fornøjelse selvfølgelig.
Akademisk ridekunst, Hempflings metoder og historiske træningsmetoder fylder en del i min tankegang. Og selvfølgelig devisen om al indlæring via leg og frivillighed.
Ellers har jeg et projekt kørende som er "Danmarks hestemuseum, - arkiv og - videnscenter" og jeg er i fuld gang med at indsamle ting og sager som har med hestehistorien, ridekunsten og hestens samfundsmæssige betydning at gøre. Ja, kort sagt, alt hvad der har med heste at gøre.
Og så er jeg startet på en bog om hestetræning gennem tiderne. Med tiden kommer også en bog fra mig om verdens hestekulturer. I må bare være tålmodige fordi jeg har mange ting om ørerne :o)


I er velkomne til at skrive hvis i har spørgsmål, eller bare er nysgerrige. Man kan ikke kende for mange hestefolk.


Bedste hilsner
Mai
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce