Dansk Varmblod Golden Virginia *Aflivet* Dansk Varmblod Golden Virginia *Aflivet* Dansk Varmblod Golden Virginia *Aflivet* Dansk Varmblod Golden Virginia *Aflivet* Dansk Varmblod Golden Virginia *Aflivet*
Christina K
Følg
Følger Følg ikke

Christina K

Kvinde, 33 år, Vestsjælland
Oprettet: 13. apr 2007
Offline - Senest online: 28. feb 2013 Bruger er på filterliste

Hej!

Jeg hedder Christina Krog-Meyer, er 17 år, men bliver 18 til september. Jeg går i gymnasiet på næstved gymnasium og HF i 1.G - men nu er det snart sommerferie!! Jeg glæder mig så meget! Sidste år gik jeg i 10. klasse på verdens bedste efterskole - Brøderup Ungdomsskole, her var jeg super glad for at gå!! Det var det bedste i mit liv! Kan varmt anbefale den skole til alle!! Jeg købte i 2005 min dejlig DV hoppe Golden Virginia, hun er nu fyldt 14 år, har gået til og med LA4 med tidligere ejer, og LA2 med mig. Hun har fået to dejlige føl i 2002 og 2003.
Jeg købte hende som lære hest, da jeg blev for stor til min pony som jeg også havde brugt som lære pony. Hun har været en KANON lærehest for mig, så jeg harnetop nu solgt hende til min søster på 15, der også skal "bruge" hende til at lære på. Derfor har jeg fået mig en ny hest - den kommer imorgen d. 12/5, og det er noget helt nyt for mig! Det er en DV vallak på 4 år som kun er lidt redet. Med hjælp fra min dygtige træner Marlene Larsen, skal jeg uddanne ham, og ja - så må vi se hvor meget det kan blive til. Men tror bestemt han bliver en fin hest. Han hedder Chopin. Min søster er nu ejer til min gamle hoppe som jeg altid vil elske - hun er unik! Jeg er rigtig glad for at hun stadig er i familien, og at det er min søster der ejer hende!

Som alle andre vil jeg meget gerne have en kommentar og en bedømmelse, lav må gerne kommenteres, og jeg giver ikke hævnekaraktere!

Mange Hilsner Christina :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce