Anden særlig race Texas Yellow Rose (SOLGT) Anden særlig race Texas Yellow Rose (SOLGT) Anden særlig race Texas Yellow Rose (SOLGT) Anden særlig race Texas Yellow Rose (SOLGT) Anden særlig race Texas Yellow Rose (SOLGT)
Janne Beck K
Følg
Følger Følg ikke

Janne Beck K

Kvinde, 44 år, Østjylland
Oprettet: 4. maj 2007
Offline - Senest online: 19. nov 2021 Bruger er på filterliste

Jeg bor i en lille flække syd for Horsens, sammen med min mand. Her har vi vores projekter :-)
Vi har to gode rideponyer, som altid er friske på en god tur, uden alt for meget balade. Så har vi en paint hoppeplag kaldet One, hun kan ikke så meget endnu, men vi ser frem til mange timer med hende. Så har vi Markus på 17, han er opstaldet, så han nyder bare tilværelsen. Han har været gennem lidt af hvert, så han kræver en stabil hverdag. Om sommeren har vi sommergræs, til andres heste, hvilket giver lidt mere liv omkring.
Det var hestene, så har vi en fåreafdeling ;-)
Min mand Kenneth er fåreklipper, og klipper får over hele jylland, hvor mange får, det er om året ved jeg ikke, men det er en del :-) Så har vi ca. 100 moderfår selv. Om vinteren er de inde på stald, og om sommeren afgræsser vi for kommuner og andre som måtte ha´ arealer som trænger til afpusning. Fårene læmmer sidst i marts, i løbet af 21 dage, så det er en travl tid. Til at styrre fårene, har vi Liam, vores enormt voksne bordercollie, han er super dygtig, og havde vi ikke ham,kunne vi heller ikke styre fårene. Liam er nu fire, så derfor har vi fået en lærling Aslan, han er pt puppy med stort P. Og giver en del udfordringer. En border er bare ikke som andre hunde!!!
Til sidst omkring dyr skal jeg nævne mussefangeren Misha, fanger mus om sommeren og sover om vinteren, når hun ikke jagter hunde :-)
Til daglig bestyrer jeg en ægproduktion med 32.000 skrabehøner, hvilket også er en udfordring. Det er et meget frit job, hvor jeg selv er ansvarlig for det hele.
Både min mand jeg er uddannet landmand og jordbrugsteknologer. Kenneth har speciale i små drøvtyggere og jeg har speciale i miljø og natur.
Dette var en lille hurtig opremsning af vores hverdag, med alle vores dyr :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce