Anden særlig race De Light Anden særlig race De Light Anden særlig race De Light Anden særlig race De Light Anden særlig race De Light
Josephine H
Følg
Følger Følg ikke

Josephine H

Kvinde, 30 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 12. maj 2007
Offline - Senest online: 12. aug 2022 Bruger er på filterliste

så det vist tid til lige at få opdateret taksten her om mig!
- Jeg ved godt at når du ser denne kange tekst tænker du, hold da op, det gider jeg ikke læse!
Det bestemmer du selvfølgelig selv, men det er om min hverdag,og om mange forskellige former for at have hest, så læs hvis du har lyst !(;

- Jeg ejer jo stadigvæk De Light, og vi fortsætter med at have en masse fede oplevelser, og vi udvikler os virkelig. Vi er nu på vej mod LA dressur, og LB spring, så ladf os sige det sådan at Light har rykket et enornt skridt på de snart to år jeg har haft ham.

Udover Light, har jeg masser af andre hesteinteresser:
Jeg arbejder på en terapirideskole.
Så får jeg privatundervisning på et DVstutteri, hvor jeg som bateling rider hans konkurrenceheste.

Der hvor Light står er på et Frieserstutteri, så vi er til kåringer i Danmark og Holland, som virkelig er fedt, da Friesere jo virkelig er en race helt for sig.
Jeg underviser også nogle piger, bla. Michelle, der har Dixie, en pony helt for sig, hun er i genoptræning, så vi klør på for at få den dejlige og dygtige Dixie tilbage!

Jeg er blevet tilbudt arbejde på et galopstutteri, som træner, er dog ikke kommet i gang endnu da tiden op til eksamen og licens er meget lille.

Jeg rider oveni det distsance heste for Malene, som er dansk mester både individuelt og på hold. Vi er lige pt i gang med at ride en femårs hoppe Madonna til, og hun tager det hele stille og roligt så det er bare fedt!

Og sidst men absolut ikke mindst rider jeg travheste, og det må jeg sige er min absolutte yngling!
Jeg er fast træner på Sea Nike og Olivia C. Sea Nike er en forholdsvis stabil hoppe, har dog haft lidt startproblemer. Olivia er mit lille projekt, hun har haft en dårlig barndom og har lært det hele på den hårde måde. Hun har vundet mange løb i Sverigie, men har desværre fået psykiske men af det. Vi arbejder virkelig hårdt på det, og hun har gjort store fremskridt, så jeg glæder mig til at hun kommer ud og viser sit faktiske store talent indenfor sporten. Til maj bliver jeg 16, og får dermed licens til montéløb, så når jeg har fået den bliver jeg hendes rytter i løb. Vi ser frem til det!:D

hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at skrive til mig. Især hvis du har spørgsmål om trav, da det jo er en noget anderledes sport.

bare skriv(;
Jose..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce