Anden særlig race Sir Hamilton Anden særlig race Sir Hamilton Anden særlig race Sir Hamilton Anden særlig race Sir Hamilton Anden særlig race Sir Hamilton
'Nikoline Almegaard & Hamiliton' !
Følg
Følger Følg ikke

'Nikoline Almegaard & Hamiliton' !

Kvinde, 30 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 20. maj 2007
Offline - Senest online: 28. jan 2021 Bruger er på filterliste

Hey people!
Jeg er en pige på 17 år, og jeg er den heldige ejer af en skøn allround 1'er pony. Jeg ejer nemlig Sir Hamilton, en sportpony, meget araberpræget blanding, som jeg har haft siden 2005. Jeg har redet i en 9 - 10 år efterhånden. Jeg er altid lagt stor vægt på dressuren, da jeg mener, det naturligvis er vigtigt at hesten kan sit dressur til en vis grænse, før man begynder at proppe andet ind i hovedet på den. Da Hamilton og jeg havde nået en la4 på distriktsplan var det ikke vanvittig interessant mere, og begyndte at ride military, en masse spring og forholdsvis seriøst langdistance, så vi har prøvet lidt af hvert! Det fedeste er at kunne lave træningen alsidig, og den mulighed har jeg i hvert fald udnyttet med Hamilton!
Hvis jeg er til stævne, kursus eller andet udenbys får jeg alt den støtte man kan tænke sig. For knap 6 år siden, da jeg startede med stævnerne, bakkede min mor mig 110% op og det har hun gjort lige siden. Senere er min bror og min far begyndt af forstå hvad det her ridesport egentlig går ud på.

- Nikoline Feldskou Almegaard
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce