cecilie e
Følg
Følger Følg ikke

cecilie e

Kvinde, 38 år, Nordsjælland
Oprettet: 1. jun 2007
Offline - Senest online: 24. apr 2013 Bruger er på filterliste

Tja...
Jeg er bare mig og er bare inde for at lure herinde ;)

Jeg er 25 år, flyttet fra Bornholm til Gundsømagle, Sjælland sammen med min hest Cojak, for at se mere til min kæreste Anders, der bor ved Slangerup.

Jeg har redet igennem 16-17 år (tror jeg nok) og har erfaring med mange slags heste, idet jeg har holdt til på et stutteri og hestepension, hvor vi også tog tilridning/trænings heste ind. Jeg har altid haft mange ponyer/heste at ride på, og har haft mange som mine egne.
Til stævner har jeg engang været oppe og ride LA5-6 Dressur, LA Springning og Let millitary. Puha, det er mange år siden ;-)
Jeg har redet bornholmsmesterskaber for både hest og pony, og fået placeringer her i, samt Materialprøve på connemare hingsten Ravnsholt's Diablo.

Min første egen hest hedder Baltic Basilikum, som nu er ejet af en veninde. Hende købte jeg som 2,5års og gjorde hende tilridnings-klar inden Jannie købte hende. Hun var bare ikke typen jeg ville have. Dejlig hest, bare ikke noget for mig.

Efter et par år med heste, som jeg red for andre, valgte jeg at købe min egen igen. Jeg kunne godt tænke mig en hest jeg ku fortsætte at ride konkurrencer på og udvikle mig mere på middelsvær niveau, men pengene rakte ikke så langt. Mange sagde at jeg skulle købe mig en unghest, som jeg selv kunne præge, men jeg må indrømme at jeg inderst inde ikke gad det der ungheste-ræs mere..
Men men, jeg kiggede alligevel rundt på nettet og fandt så Cojak, som jeg faldt for :o) Han er en helt speciel hest, som har et udtryk og en mening, som jeg ikke har set ved andre heste. Han er bare så godmodig og tillidsfuld, men stadig ikke "for flink" at jeg kommer til at kede mig med ham. Jeg glæder mig meget til at kunne komme rigtig igang og få trænet med ham, da vi indtil nu har måtte holde små pauser indimellem. Jeg er sikker på at han nok skal blive fin en dag, han skal bare have tid, den lille baby..

Jeg er uddannet produktionsleder med speciale i svin, og har fast job i Gundsømagle.

Derudover er jeg D1 klubdressur dommer, og så holder Cojak og jeg til på Bakkegaarden/Frederikssund ridecenter i St. Rørbæk.

Cille
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce