Anden særlig race Marino Campari *R.I.P* Anden særlig race Marino Campari *R.I.P* Anden særlig race Marino Campari *R.I.P* Anden særlig race Marino Campari *R.I.P* Anden særlig race Marino Campari *R.I.P*
Anne-Louise H
Følg
Følger Følg ikke

Anne-Louise H

Kvinde, 33 år, Østjylland
Oprettet: 14. jun 2007
Offline - Senest online: 17. mar 2015 Bruger er på filterliste

Hejsa alle sammen.

Kom lige til at tænke på at jeg egentlig havde en profil her inde, men som jeg ikke har brugt i nogle år.. ..så tror at der skal en lille opdatering til ;)


Jeg startet med at ride, på Fristrup Rideklub, oppe i nordjylland, hvor jeg fik undervisning af Finn Larsen. Så besluttede mine forældre sig for, at vi skulle flytte til midt jylland, hvor jeg så startede med at ride på Tjele rideskole. Efter et halvt års tid, stoppede jeg på Tjele Rideskole, og holdte "pause" med ridning i nogle år.

Så startede jeg med at ride oppe på Stutteri Egely, hvor jeg har været med til at til ride, den dejligste pony der findes, Lotus. Jeg startede så med a få undervisning af Marianne Løve, sammen med Anne-Grethe.

Da jeg var 16 fik jeg min egen hest Marino, en dejlig Anglo araber, som jeg har haft en masse op- og nedture sammen med.
Jeg ejer desværre ikke Marino den dag i dag, han blev solgt tilbage til hans tidligere ejer i 2009.

I 2008 droppede jeg ud fra 10 klasse, og begyndte, at arbejde hos Rudie Telgenhof. Jeg startede med, at "bare" passe hestene, og gøre dem klar, så Rudie ikke skulle tænke på at sadle dem osv. Jeg fik så lov til at ride en af hans heste, og derefter skulle jeg så ride fra 7 heste og opefter, OG passe stalden hver dag !
Jeg har fået lov til at ride nogle rigtige dejlige heste hos Rudie. Der er bl.a. Ashley D og Neverland T, der var blandt mine favoitter, specielt Ashley D, var jeg meget glad for !
Det var nogle meget lærerige 4 måneder jeg var hos ham, som endte som et lyn-nedslag. Da jeg en dag skulle ride en tilridnings hest, som jeg blev smidt af, og kom til skade med mit ene knæ.

I dag har jeg stadig kontakt med Rudie. Jeg håber en dag på at jeg kommer til, at få undervisning af ham igen. Og måske købe en hest af ham ;)

Jeg ridder ikke så meget den dag i dag, mest pga. den knæ skade jeg har fået, da jeg faldte af den hest, da jeg arbejde for Rudie.
Men til gengæld underviser jeg min lillesøster lidt, når hun ellers vil have det.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce