Fjordhest Vesterhedes Lucky Troldepus Fjordhest Vesterhedes Lucky Troldepus Fjordhest Vesterhedes Lucky Troldepus Fjordhest Vesterhedes Lucky Troldepus Fjordhest Vesterhedes Lucky Troldepus
TEAM VESTERHEDE  #
Følg
Følger Følg ikke

TEAM VESTERHEDE #

Kvinde, 38 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 22. jun 2007
Offline - Senest online: 23. jun 2022 Bruger er på filterliste

Hej jeg er en frisk pige på 26 år. Har haft heste og redet lige siden jeg kunne går. Har førhen opdrættet Dansk Varmblod sammen med mine forældre, men da de gik fra hinanden holdte vi med det. Jeg har redet på en del rideskoler, men det bedste var nu da jeg fik undervisning af Merethe i Ølgod. Jeg har taget 10 klasse på Grindsted Landbo- og husholdningsskole, det var et år jeg lærte meget omkring heste og deres måder at reagere på. Efter det har jeg lavet en masse forskellige ting og er nu blevet færdig som social og sundhedshjælper.


Derud over bor jeg sammen med min dejlige kæreste, som jeg elsker over alt på jorden, i et utrolig gamlet hus sammen med vores Rottweiler Ricko. Den hund betyder lige så meget som min kæreste.

I min fritid er jeg selvfølgelig meget ved min heste, men bruger også meget tid på mine venner der betyder meget for mig. Også har jeg jo også et gammmelt hus som skal holdes lidt ved lige.
Men hvis du har lyst til at skrive til mig så gør det endelig. Er altid frisk på at møde nye mennesker.

Når jeg handler på HG:

1. Både sælger og køber giver fulde navn, adresse, tlf. nr.
og konto nr.

2. Jeg sender ikke noget før jeg kan se pengene på min konto og accepterer også at du ikke gør.

3. Jeg sender gerne forsikret pakker, men på købers egen regning. I så fald at pakken IKKE sendes forsikret, fralægger jeg mig ALT ansvar, når pakken er leveret på posthuset!!!

4. Jeg lader gerne handlen gå tilbage, hvis min varer ikke er som forventet, men læs annoncen ordentligt inden du siger ja til at købe. Returporto er på din regning.

5. Hvis du snyder mig politianmelder jeg det og jeg eller en anden dukker op på din adresse for at få hvad du skylder mig. Og det er uanset hvor i landet du bor...




Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce