Dansk Varmblod Highlight Dansk Varmblod Highlight Dansk Varmblod Highlight Dansk Varmblod Highlight Dansk Varmblod Highlight
Luisa §Team KAS§ H
Følg
Følger Følg ikke

Luisa §Team KAS§ H

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 18. jul 2007
Offline - Senest online: 14. aug 2012 Bruger er på filterliste

Hej Alle :P

Jeg er en altid frisk og meget udadvendt pige på 18 år.
Jeg blev student fra Espergærde Gymnasium i år, 2009 d. 23. juni.

Jeg har allerede fra helt lille elsket heste. Jeg gik på vestegnens Rideskole et års tid da jeg var ca 7 år gammel. Så gik jeg lidt i stå pga. min mor og fars skilsmisse osv. Så kom først i gang igen da jeg var 13 år, hvor jeg startede på Langstruplund Rideskole der ligger ud mod fredensborg. En dejlig hyggelig rideskole i skønne omgivelser, men efter 2 år der, ville jeg gerne videre, og søgte derfor efter en part. Efter flere samtaler med den ene og den anden, fandt jeg langt om længe en parthest, som var kærlighed ved første blik xD En super dejlig knabstrupper vallak, med overskøn personlighed, og selvom det i dag er godt 8 måneder siden at han blev kasteret kan han altså godt være en rigtig mand! :P Til tider kan det være lidt belastende, men samtidig også vældig charmerende.
Efter at have haft part på ham i ca 9 måneder er vi kommet rigtig langt. Han er begyndt at springe rigtig fint og vores dressur går også fremad.
Vi nåede lige akkurat ikke at have 1 årsdag sammen, da han blev solgt ! :( I'll Miss you !

Efter Arthur blev solgt, købte ejeren en hoppe, men jeg syntes ikke rigtig at det fungerede og opsage derfor min part. De næste måneder brugte jeg så på at finde en ny part.

Resultatet af mine mange måneders søgen blev den dejligste dansk varmblods vallak som hedder Highlight ! Ham kan i læse mere om på hans profil. :)

Og det er self min store drøm en skønne dag at få min egen hest....
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce