Anden særlig race Pinocchio - død :'( Anden særlig race Pinocchio - død :'( Anden særlig race Pinocchio - død :'( Anden særlig race Pinocchio - død :'( Anden særlig race Pinocchio - død :'(
Theresa J
Følg
Følger Følg ikke

Theresa J

Ikke angivet, 30 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 10. aug 2007
Offline - Senest online: 31. jan 2011 Bruger er på filterliste

Hej.
Jeg er en pige på 14 der har redet i 8 år.
Jeg fik en pony da jeg blev 10, den døde dog her i sommerferien og nu skal jeg have en ny :)

på billedet ses min søsters hoppe ;)

vil lige fortælle lidt om de tre heste vi har herhjemme :')

Først fik vi Beauty, min søsters araberblanding. hun er noget af det smukkeste, sødeste og hidsigeste man kan finde :D <3 hun er fantastisk dejlig nede fra jorden, enda et lille barn kan håndtære hende. men så snart man kommer op på hende og forlanger noget af hende, så kan du ellers tro der sker noget. hun bliver rigtig hidsig og er virkelig hoppe med stort h.
Hun er desværre blevet kronisk halt, og er nu i pension, og hun bliver her ind til den dag hun falder død om eller har ondt.
Hun kan ikke stå selv. hun er en utrolig "mor" hest der simpelthen har seperations-angst eller hvordan det hedder. hun stikker af fra marken og løber hen til de nærmeste heste når det er at hun skal selv ud.

Så i sommers kom så shetlænderen Turbo. min søsters kæreste købte ham til kliplev mærken, og han var i en ussel tilstand. alt for tynd og bange for ALT. han var meget nervøs og vi mener at han er blevet mishandlet før.
Nu er han dog igennem kærlig pleje blevet til en hel anden! han er den mest charmerende charmetrold man kan finde! han er et lille nussehoved der er mega nysgerrig og kælen. han elsker at kysse og man kan meget let få en kææææmpe tungeslasker :'D
han elsker at fræse rundt på marken med silwer og han provokerer og driller ham lige hvor han kan.
Han blev kastreret kort efter vi havde fået ham, da vi var bange for han ville bedække min søsters hoppe, da vi så ham bespringe hende i mens hun lagde ned. og vi vil ikk ha føl, så det måtte jo hellere ske.

Så for et par dage siden kom silwer :'D <3 han er simpelthen bare for dejlig <3 gider ikk lige at skrive en hel masse om ham, da jeg har oprættet ham herinde, så kig forbi og bedøm ham ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce