Dansk Varmblod Labello Light Dansk Varmblod Labello Light Dansk Varmblod Labello Light Dansk Varmblod Labello Light Dansk Varmblod Labello Light
kristina k
Følg
Følger Følg ikke

kristina k

Kvinde, 33 år, Østjylland
Oprettet: 25. aug 2007
Offline - Senest online: 6. apr 2021 Bruger er på filterliste

Jeg har redet siden jeg var 4 år gammel og blev solgt allerede ved min første ridetur.
Lige siden dengang har passionen for hestene været der. Den følelse at arbejde sammen med så stort et dyr for så lidt hjælp er jo simpelthen fantastisk. Ridning er ikke som alle andre sportsgrene, du arbejder med et levent dyr, så det er derfor ikke altid ligetil.

Jeg er springrytter, det har jeg været lige fra starten af, hvor jeg som 6 årig startede mine første springstævner, og det er blevet til mange af slagsen siden.

Da jeg var færdig med folkeskolen var det eneste der stod i hovedet på mig hest, så jeg startede som hestepasser/rytter i en alder af 16 år på Skårup Overgård i Skanderborg, og der har jeg faktisk været knyttet til siden. Men i øjeblikket er jeg i gang med uddannelse og bliver student til sommer, derefter fortsætter jeg på Handelshøjskolen. Dog fylder ridningen alt min resterende tid, da jeg stadig er fast rytter for Skårup Overgård, de har været så fantastiske og stille gode heste til rådighed til mig så længe jeg er i gang med uddannesle, så jeg stadig får lov at udvikle mig indenfor ridningen og har mange forskellige heste i hænderne.

Min drøm i fremtiden er helt klart at kunne gøre ridningen til min levevej, tænk at kunne leve af noget som man virkelig brænder for!

Jeg har i øjeblikket 4 heste der kommer med rundt til stævner, men der er hele tiden udskiftning i dem, da det jo er salgsheste jeg har med at gøre.

Men i øjeblikket rider jeg MA i spring og jeg har som regel også altid en unghest med til lidt military af og til. Min tidligere hest var en dressur hyp, som jeg købte som 4 års, og solgte som 9-10 års, den fik jeg uddannet til M dressur, fik endda plac i MB engang (folt af en springrytter HA HA :D)

Jeg tror på det er vigtigt som rytter både at være dybt seriøs med dressur såvel som springing, alt andet end lige er det jo utroligt vigtigt når du når de højere springklasser at hesten er lydig, smidig og velredet, ellers går den som regel ikke.

Det var vist lige en kort version af min livshistorie fra min side ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce