Welsh Mountain (sec A) Oliver *SOLGT :'(* Welsh Mountain (sec A) Oliver *SOLGT :'(* Welsh Mountain (sec A) Oliver *SOLGT :'(* Welsh Mountain (sec A) Oliver *SOLGT :'(* Welsh Mountain (sec A) Oliver *SOLGT :'(*
# NUR - nanna jensen #
Følg
Følger Følg ikke

# NUR - nanna jensen #

Ikke angivet, 29 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 10. okt 2007
Offline - Senest online: 18. maj 2011 Bruger er på filterliste

BEGRUND DIN BEDØMMELSE HVIS DU GIVER MIDDEL ELLER UNDER!

ansøg, afviser NÆSTEN aldrig! ;b

jeg er en frisk pige, der hedder nanna..
jeg er 13 år & jeg kommer fra vojens, som er en lille by der ligger i sønderjylland.. jeg havde en 3'er pony, Oliver: som nu er solgt til rideskolen.. & mig & min mor, har så en lille hest, på 1.55 som er tilsalg & hedder Gabin.. lige nu har jeg en 1'er pony på 1.46, som hedder Twiggi, som jeg har i mit fotoalbum, men bliver oprettet når jeg får flere billeder af hende i bevægelse osv..
jeg har en bedsteveninde der hedder michelle & en bedsteven der hedder mikkel. jeg går til fodbold, håndbold & ridning.. fodbold går jeg til om sommeren & håndbold om vinteren & så ridning hele året igennem.. jeg har redet i 7 år.. jeg går i 6.b på povlsbjergskolen som ligger i vojens, & det er jeg rigtig glad for..
det kan godt være at du syntes jeg virker lidt snob, men vil du ik helst bedømme det, når du først kender mig.. der er mange der har taget fejl af mig, tro mig!
du ansøger bare hvis du vil, jeg godkender ligemeget hvad, for jeg er frisk på at få nye venner..
jeg har msn, hvis der er nogen der ville have den & arto, hvis der er nogen der ville skrive/blive venner med mig der :b jeg rider i nustrup, på nustrup rideskole også kendt som NUR, og hvis der er nogen der har været til stævne der & set mig, må i meget gerne skrive.. ;b Gabin står ikk på NUR, han står på en gård, meget tæt på os, så hvis du virker intra. skal du bare ringe eller smse & nummeret står i annoncen.. men tak for opmærksomheden & jeg håber du får noget ud af profilen! =D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce