Welsh Cob (sec D) Magic Oblicia Welsh Cob (sec D) Magic Oblicia Welsh Cob (sec D) Magic Oblicia Welsh Cob (sec D) Magic Oblicia Welsh Cob (sec D) Magic Oblicia
Julie Duelund
Følg
Følger Følg ikke

Julie Duelund

Kvinde, 29 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 13. nov 2007
Offline - Senest online: 15. mar 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 17 år. Jeg har redet i snart 8 år. Jeg fik min første hest for lidt over tre år siden og har haft hende lige siden og skiller mig aldrig af med hende igen. Jeg har i godt tre år været under "uddannelse" inden for den Akademiske Ridekunst. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig, da det er en helt anden måde at ride på, hvor man rider på hestens præmisser og sætter sig ind i hestens fysik for at få det optimale ud af den.
Det har hjulpet mig rigtig meget og det er ikke noget jeg nogensinde vil gå væk fra igen, med mindre nogen for alvor kan bevise for mig at det skader hesten. Den Akademiske Ridekunst fokuserer i forvejen så meget på videnskaben at jeg ikke tro det er muligt, da alt man gør kan forklares og jeg har endelig fundet en mening med at ride og fundet ud af hvad jeg bruger de forskellige øvelser til.
Til alle, der mangler forklaringer på deres ridning eller svar på hvad det hele skal bruges til, kan det anbefales på det kraftigste.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce