Traver <3 Dukaski <3 RIP<3 Traver <3 Dukaski <3 RIP<3 Traver <3 Dukaski <3 RIP<3 Traver <3 Dukaski <3 RIP<3 Traver <3 Dukaski <3 RIP<3
Louise N
Følg
Følger Følg ikke

Louise N

Kvinde, 38 år, Vestsjælland
Oprettet: 19. dec 2007
Offline - Senest online: 26. dec 2014 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen:)
Jeg er en glad pige 23år som holder meget af mine 3 travheste og alle mine andre dyr (er en meget glad dyreven:) Udover mine heste har jeg 2 hunde og par katte. Min hoppe har jeg haft siden hun var 2år. Hendes første afkom han er 4år og løber vædeløb og hendes andet afkom hun er født i år. Alle mine heste betyder en stor del af mig. Min far købte vores første hest som var en travhest, for 10år siden ca. Det var Dukaski, hun var 2år da min far købte hende. Jeg kan huske den dag jeg skulle se Dukaski for første gang, da jeg så hende var hun ikk så stor men stor nok til at jeg var bange for hende:) Men efter hun kom hjem og stå i den by og bor i kom jeg til at lære hende at kende, brugte al min tid med hende og begyndte os og starte hende til løb, var med hende overalt jeg kunne komme til at tag med. Vi fik så blod på tanden med travheste, de havde bare taget os med strom så dejlige hestene var:)
Min far købte flere heste igennem årene. Og jeg købte Dukaski af min far da han ville sælge hende. Og nu idag står jeg som opdrædder til 3 dejlige heste, Lukas Sjold, Primula Skjold & Regina Skjold.. Det var en lille fortælling om mig og starten på et liv i travsporten:) Hilsen fra mig:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce