Anden særlig race Alfredo Anden særlig race Alfredo Anden særlig race Alfredo Anden særlig race Alfredo Anden særlig race Alfredo
Sofie S
Følg
Følger Følg ikke

Sofie S

Ikke angivet, 28 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 21. dec 2007
Offline - Senest online: 8. jan 2012 Bruger er på filterliste

lidt om mig :)

Jah, mit navn er Sofie Kirstine Westphal Sørensen...
Jeg bor i et lille hus på Sydhavnen i Vordingborg med min mor, far, lillesøster, kat og hunde. Vi har en dejlig have, som min mor ordner når hun ikke scrapper. Hun er vild med scrapbooking, og er en af de bedste scrappere i Danmark. Hun har kontakt med nogle af de "store scrappere", bl. a. Eve fra Amerika.
Min mors navn er btw Mona :)
Hun er skoleleder på Høgeskolen.
Min far er pædagog på Ørnehøj.
Han er husets "husmoder", han vasker tøj, vasker op (når min lillesøster og jeg ikke gør det). Det er der mange der synes er underligt, men for mig er det jo normalt :)
Stort set hele min familie er skolelærere, pædagoger eller psykologer, hvilket nogle gange er pænt anstrengende -.-'
Jeg ved endnu ikke hvad jeg vil arbejde med, men det bliver noget inden for naturvidenskab, psykologi eller foto :D
Jeg er amatørfotograf... Min største hobby er at fotografere :D Og jeg begynder så småt at få tag på det... Jeg kunne godt tænke mig at blive fotograf, men det kræver at jeg bliver MEGET god til at fotografere. Jeg kan bedst lide at tage billeder af naturen. Nogle gange tager jeg også nogle halv-spacede billeder som bliver rimelig gode.
Når jeg fotografere, jager jeg et udtryk. Et udtryk der ikke kan misforstås, eller et mystisk udtryk, der fastholder øjnene.
Derfor kan jeg bedst lide, at fotografere naturen. Naturen kan nemlig ikke få et falskt udtryk. Man kan heller ikke bede en blomst om at åbne sig, himlen om at regne, hunden om at snuse, katten om at spinde, hesten om at drille eller bien om at sætte sig på en bestemt blomst. Man må tålmodigt vente. Resultatet bliver bedre, og afspejler utæmmede følelser. Interresant. Tankevækkende. Ligesom musik.
Jeg elsker musik, og jeg hører meget forskelligt musik. Lige fra new age-meditationsmusik til heavy metal.
Jeg synger også. Det er igen også meget forskelligt, det jeg synger. Jeg har synget i et gospelkor i et halvt år. Jeg synger ikke i det mere, da det er flyttet ud af kirken, og fordi jeg ikke kan nå det.
Jeg har spillet klaver og blevet undervist på en musikskole meget tæt på hvor jeg bor, men jeg gør det ikke mere, da jeg for det første ikke har tid, og for det andet fandt de stykker jeg skulle spille kedelige.
Jeg maler/tegner også nogle gange. Jeg maler stort set altid abstrakt, når jeg maler med akrylmaling, men hvis jeg maler med akverel, maler jeg for det meste motiver.
Når jeg tegner, er det motiver af dyr, planter, sagnfigurer og manga.
Jeg ser animé og læser nogle gange manga. Jeg er meget facineret af selve tegnestilen, og kan sidde i lang tid og stirre på et enkelt billede.
Jeg ser sience fiction, action, satire, animé og natur-dokumentarer. Jeg gider ikke se "tøse-film", da de (efter min mening) stort set aldrig ender ordentligt, og er dødkedelige.
Mine forældre har sat deres præg på min filmsmag, da min mor er total SiFI/action-freak, og min far helst vil se en "sort-humor" komedie eller satire.

Min interresse for naturen, har fulgt mig siden jeg begyndte at kunne opfatte hvad der skete omkring mig.
Jeg har derhjemme 1 kat og 2 hunde. Katten er en main coon/huskat-blanding på knapt 14 uger (22/08 09). Hun er kridhvid med blivende blå øjne :D Hendes navn er Minë, som betyder '1' på elvisk, da hun er førstefødt, og hendes mor, NimNim, også har et elvisk navn. Den yngste hund fik min lillesøster i 10-års fødselsdagsgave. Den er en papillion på 4-5 måneder. Hendes navn er 'Joker' (min lillesøster bestemte navnet). Den ældste hund hedder Casper. Han er ca. 6 år gammel, og har fulgt mig gennem tykt og tyndt, siden han flyttede ind hos os :) Han er en stor dansk/svensk-gaardhund med 2 pletter på ryggen, maske og gyldne kinder. Han bliver mere og mere spættet med alderen. Han og jeg går tit ned til stranden (ca. 200 m. fra hvor jg bor) og bader. Casper ELSKER at svømme, og det gør jeg også! Casper er min lille dengse, og han må tit posere foran mit kamera :) Casper er mest knyttet til mig, og jeg træner meget med ham. Han gik fra at være temmelig agressiv over for andre hunde, stikke af hver gang han fik snoren af, trække når man gik tur og ignorere mig, til at opføre sig pænt, med eller uden snor, over for andre hunde, stoppe, løbe, gå på kommando, og koncentrere sig meget mere og lytte til mig :) Han kan over 30 tricks, men han har fået hofte/skulderladsdysplasi, så nogle af de fysisk krævende tricks (som han ellers synes er sjovest) må vi undvære.
Udover hund og kat rider jeg også. Jeg er ved at kigge efter ny part, da min gamle (vallak ved navn Alfredo) lige er flyttet med sin ejer på efterskole i Jylland.


*Udseende*
Hår:
pænt langt og gyldenbrunt :D
Øjne:
STORE og blå, lange øjenvipper
Højde:
øhm? ca. 160
Stil:
Jaeh? Jeg har ikke nogen 'rigtig stil', men jeg har mine egen (stærke) holdninger til hvilket tøj jeg ifører mig.. det skal helst være sort, men går også i andre farver. Helst bukser eller shorts med cardigan, t-shirt, Nørregaard, skjorter (helst lange) eller kofter.
Jeg bruger IKKE make up, men har respekt for dem der gør det..
Jeg har huller i ørerne og går stort set altid med mine sølvringe.

Y-HEST: ALFREDO ;D
Y-MUSIK: ROCK, HEAVY METAL (X3), GOTHIC, CLASSICAL, REGGAE
Y-BAND: WITHIN TEMPTATION, METALLICA, THREE DAYS GRACE, BOB MARLEY
Y-SANG: I'M YOURS ^^
Y-DYR: KAMÆLEON
Y-FILM: RINGENES HERRE 1,2 OG 3
Y-SERIE: HEROES, NARUTO
Y-SKUESPILLER: JOHNNY DEPP
Y-FOTOGRAF: STEEVE BLOOM
Y-HESTERACE: HAFLINGER
Y-FARVE: Blå
Y-MAD: LASAGNE =3
Y-BOG: NØGLEN TIL MEDUSA, JAGTBRØDRENES DUSØR
Y-PERSON: VONS, MILK,
Y-TAL 17

81% af nutidens teenage-befolkning ville dø hvis WESC, Papfarspige & Dolce and Gabbana besluttede sig for at lukke forretningen ned. Sæt denne ind i din profil, hvis du er en af de 19 % der ville stå og grine hysterisk i baggrunden!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce