Haflinger Birch's Currin Haflinger Birch's Currin Haflinger Birch's Currin Haflinger Birch's Currin Haflinger Birch's Currin
Liva
Følg
Følger Følg ikke

Liva

Kvinde, 32 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 30. dec 2007
Offline - Senest online: 21. apr 2023 Bruger er på filterliste

mit navn er Liva, jeg er efterhånden blevet toogtyve år gammel - og nyder,at bruge min tid sammen med min skønne haflinger, Currin, samt min mors islænder, Gneisti.
Jeg bor til dagligt i København hvor jeg læser til skolelærer - og bliver efter planen færdig i 2016, herudover arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en børnehave :) jeg elsker at bo i byen, men må indrømme at jeg inderst inde er en natur-pige :) når jeg har en dag/ weekend fri, tager jeg det første tog væk fra storbyens larm og stress, til Nordsjælland, hvor mine forældre, min hund og min dejlige hest bor. Jeg prøver så vidt muligt, at arbejde med hestene, på den mest naturlige måde, er kæmpe fan/ bruger af kropssprog og jordarbejde! Herudover rider jeg Currin bidløst.
Når det ikke er jordarbejde, er jeg ikke så stor fan af "sandkasse" ridning - og derfor kan jeg tit findes tosse rundt og genere hjortenes privatliv i skoven med min røde, ædle ganger som selskab!! Jeg elsker at være i kontakt med hestene - det giver mig frirum, luft og lykke i den ellers så skemalagte, travle hverdag! det var lidt om mig og min tilgang til mulerne! Spørg endelig hvis du er blevet nysgerrig - eller vil have noget uddybet :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce