Anden særlig race Judie (solgt) Anden særlig race Judie (solgt) Anden særlig race Judie (solgt) Anden særlig race Judie (solgt) Anden særlig race Judie (solgt)
Christina P
Følg
Følger Følg ikke

Christina P

Kvinde, 39 år, Sønderjylland
Oprettet: 16. feb 2008
Offline - Senest online: 2. apr 2020 Bruger er på filterliste

Hej!

Mit navn er Christina. Jeg er en frisk kvinde bosidende i London. Jeg er lecturer i Animal Care og har boet mange aar i England hvor jeg bl.a. har taget en B.Sc (Hons) Animal Behaviour and Welfare grad og en M.Sc grad i Animal Behaviour fra Exeter University.

Nu til hestene.. :-)

Jeg har redet og haft heste siden jeg var 3 år gammel og er en aktiv rytter både inden for dressur og western. Derudover går jeg meget op i horsemanship og hjælper gerne andre heste med problemejere/ryttere :-).
Jeg har fået undervisning af mange forskellige trænere, blandt andet Gitte Naldal, Trista Armstrong, Cameron Meissner, se hans hjemmeside paa http://www.meissnerreininghorses.com/index.html og mange andre..

Jeg har deltaget og vundet forskellige konkurencer lige fra dressur, spring, western til hubertusjagt, ringridning mm. I år 2001 vandt jeg blandt andet danmarksmesterskabet i Youth Horsemanship.

Derud over har jeg redet jagt heste og væddeløbsheste i Irland!

Jeg træner heste ud fra mine egne teorier mest inspireret af Andrew McLean, Pat Parelli, Monty Roberts og mange flere. Jeg læser og læser så det er slet ikke til at holde styr på hvem jeg har lært hvad af. ;-)

Jeg holder mig konstant opdateret indenfor equine science da det er meget relevant for min uddannelse men også personlig interesse.


Hvis du har nogle spørgsmål kan du bare skrive til mig,.. jeg bider ikke :-)


Mvh. Christina
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce