Dansk Varmblod Misil Dansk Varmblod Misil Dansk Varmblod Misil Dansk Varmblod Misil Dansk Varmblod Misil
* Stald Lunderskov *
Følg
Følger Følg ikke

* Stald Lunderskov *

Kvinde, 42 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 24. feb 2008
Offline - Senest online: 24. mar Bruger er på filterliste

Vi er en lille familie som holder meget af heste. Og netop disse fylder meget i vores hverdag. Sammen med min far hobbyavler vi lidt. Her har vi en stald med 8 heste, hvoraf 3 er vores "avlshopper". Derudover står min allerførste dressurhest også i stalden. Dog bruges han ikke til seriøs ridning mere, men nyder hans alderdom. Han er lige blevet 28 år.
01/12/11 - Vi har netop valgt at skære kraftigt ned i hestehold og sælger derfor ud.

Selv rider jeg ikke så meget som jeg gjorde før jeg blev mor, men nu er beslutningen taget at jeg bare skal igang igen. Og hesten til dette, er fundet, og det blev den dejlige DV-vallak; Misil. Dog har kæresten døbt ham "fedtmule" pga. hans øre. Men alt i alt en super dejlig hest! Og jeg glæder mig super meget til at have ham i mange år.

Misil er opstaldet i samme landsby, hvor jeg selv bor, hos en dejlig veninde; Lone. Her har jeg ingen grund til bekymring, for han har det bare godt. Ingen luksus, men ren hygge.

Misil er nu flyttet til Stald Maibom, da det simpelthen blev for dyrt at have ham gående hos lone i forhold til det sted hvor han nu bor.
Her har vi nu "boet" siden 1/1-11
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce