Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal <3 Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal <3 Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal <3 Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal <3 Arabisk fuldblod (OX) Karim Ibn Sansal <3
Ida H
Følg
Følger Følg ikke

Ida H

Ikke angivet, 32 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 4. mar 2008
Offline - Senest online: 13. okt 2009 Bruger er på filterliste

så kommer der lige lidt info om mig os :)
- Jeg hedder Ida hansen , er 17år & fra fyn ( Munkebo nær kerteminde ) Jeg har verdens dejligeste Araber vallak på 12år & en rigtigt dejlig lille blanding pony på 3år jeg er i gang med & tilride.
Jeg Har en dejlig kæreste, der slet ikke går op i alt det der hestepjat, men støtter mig i alle de ting omkring stævner mm.
Jeg har haft min egen hest i 2år nu, startede med en lille pony på 115 Moonlight da jeg ikke var tryg ved alt det heste sjov, så solgte jeg hende da jeg havde haft hende i omkring et år.så købte jeg Ingolf min lille blandnings pony & gik bare & ventede på han blev så gammel så jeg kunne begynde på tilridningen det blev kedeligt, så jeg købte Oliver en rigtig dejlig Fjordhest som jeg blev nød til & sælge da han blev ved med & løbe af med mig & var sindsyg stærk, så købte Puk ham :) en kanon " dame " som jeg stadig har kontakt med ( som virkelig dejligt ) får stadig afvide når der sker noget nyt med Oliver mm, har været nede & besøg ham & skal snart ned & ride ham :) dejligt ..
Nå men så blev jeg endnu mere tryk ved heste & havde redet Karim for Charlotte Nykjær før & drømte om han blev min. & det blev han :) Så det var lige en lidt lang historie om mig & mine skønen hyppere <3
Det gir lige et andet indtryk om en når der ikke kun stå 3linjer :p
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce