Arabisk fuldblod (OX) McAdoo ox Solgt Arabisk fuldblod (OX) McAdoo ox Solgt Arabisk fuldblod (OX) McAdoo ox Solgt Arabisk fuldblod (OX) McAdoo ox Solgt Arabisk fuldblod (OX) McAdoo ox Solgt
Henriette I
Følg
Følger Følg ikke

Henriette I

Ikke angivet, 37 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 7. mar 2008
Offline - Senest online: 2. jun 2011 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 22 år. Jeg har redet hele mit liv, og gør det stadigvæk :-)

Jeg har to dejlige heste.
Bacardi, som jeg er 3. generation efter min første pony. Jeg så han blev født, og vi har været sammen hver dag lige siden, stort set. Han er super dejlig.
McAdoo: Har jeg købt i november sidste år. Jeg faldt for hans charme med det samme jeg så ham, så han skulle bare være min. Og det blev han heldigvis :)

Her kan du læse om nogle af de heste jeg har haft.

------
Misty:

Min dejlige pony, Nordbagge/New Forrest, som jeg fik da jeg var 4 år, og havde i 16 år, før hun blev aflivet pga. sommereksem :( Har haft nogle fantastiske stunder med hende, verdens dejligeste pony! Savner hende alt for meget.

------
Dixie:

Mistys dejlige føl. Far: Pinto/Dansk varmblod. En utrolig dejlig pony, som jeg havde meget glæde af! Jeg havde hende i 7 år, men så solgte jeg hende til en rigtig sød familie, fordi hun var blevet lidt for lille til mig. (140 cm.)
Dixie er mor til Bacardi.
------

Jeg er flyttet fra mine dejlige hunde, Bobby og Tjalfe. :,( Men det ville være synd at tage dem med ind i en lille lejlighed ved byen! Desuden er min mor jo også rigtig glad for dem :)

Min kæreste og jeg har dejligste kat, som hedder Charlie :) Han er simpelthen så social og kærlig. Vi har også fået en ny lille kat, Tim, som er fyldt med kærlighed og energi. Og så har jeg også nogle søde små fisk.

----------------------------------

Jeg har i godt et år, trænet en dejlig travhest ved navn Enigma, men så døde hendes ejer, og hun er nu i træning ved Denis Kristensen. Hun er en god hest som jeg savner at træne.
----------------------------------

Der kommer snart flere billeder af mine kære små heste.
Kh Henriette
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce