Trakehner Kandis Trakehner Kandis Trakehner Kandis Trakehner Kandis Trakehner Kandis
Marie og Khandis
Følg
Følger Følg ikke

Marie og Khandis

Kvinde, 32 år, Vestsjælland
Oprettet: 1. maj 2008
Offline - Senest online: 23. nov 2012 Bruger er på filterliste

Hej, mit navn er Karen Marie og jeg er 20 år.

Jeg lånte i 2007/08 Khandis fra Hestecenter Sokhøj men da jeg skulle starte i gymnasiet og ejeren af Khandis ikke kunne få hende i fol (da hun primært brugte hende til avl) så blev hun solgt videre og jeg havde ikke hest i de 3 år jeg gik i gymnasiet.
Jeg har nu haft 1 sabbatår og er igang med mit 2., og min gode veninde Nadia (og Mustangen) har med jævne mellemrum holdt mig opdateret om hvor Khandis befandt sig. Da jeg får af vide at Khandis befinder sig på en gård i Køge, skriver jeg til sælgeren og vi aftaler at jeg kommer ud og prøver hende. Det afgjorde det så for mig. Jeg købte Khandis og fik hende ud til et opstaldningssted meget tæt på hvor jeg bor d. 26. maj 2012 (som også er hendes fødselsdag) hvor hun også står den dag i dag :-)

Jeg håber at kunne give Khandis en dejlig tilværelse nu hvor hun også er ved at være en halv gammel dame (hun fyldte 17 år i år). Det har ikke gjort hende mindre energisk eller dejlig at være sammen med, glæder mig til de mange timers gode oplevelser sammen med min dejlige hest :-)

Hvis der er noget du kunne være interesseret i at vide om hendes baggrund eller nutid, eller noget andet så er du velkommen til at skrive til mig :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce