Dansk Varmblod Qvistorf Jammed-Lorentina Dansk Varmblod Qvistorf Jammed-Lorentina Dansk Varmblod Qvistorf Jammed-Lorentina Dansk Varmblod Qvistorf Jammed-Lorentina Dansk Varmblod Qvistorf Jammed-Lorentina
Louise G
Følg
Følger Følg ikke

Louise G

Kvinde, 52 år, Nordsjælland
Oprettet: 12. maj 2008
Offline - Senest online: 27. feb 2014 Bruger er på filterliste

Foruden min hest Lorentina, som ses her på min profil, har jeg kattene Magnus og Alfred, som er brødre fra det samme kuld staldkatte.
Jeg har redet siden jeg var 6 og fik min første hest som 13-årig, indtil da havde jeg haft halvpart på flere af rideskolens heste. Jeg startede med at ride på Bakkegården på Skinderskovvej i Hjortespring, men fik siden lov at gå rigtig til ridning (7 år gammel) på Herlev Rideskole.
Jeg mistede min første hest ved en grim hegnsulykke. Da havde jeg haft hende i 16 år - hun blev 25 år gammel. Hun var en pragtfuld blanding af halv frederiksborger, kvart araber og kvart nordbagge. Hun hed Lotus og var yndig, gylden med sort man og hale og selvfølgelig ål, 1,52 i stang og jeg red mest terrænspringning på hende.
Jeg ynder at tænke på, at hun kunne være blevet meget ældre, hvis ikke det var gået så galt med et gammelt rustent hegn.
Siden, og måske også på grund af mit arbejde, er sikkerhed for både hest og rytter en af mine hjertesager. Derudover kommer en stor interesse for korrekt fodring og træning. Jeg har lagt foderplaner gennem snart 7 år.

Jeg er læge og er netop startet i hoveduddannelsesstilling i anæstesi. Jeg undskylder, derfor at jeg på grund af faglig skade, har en nærmest nørdet indgangsvinkel til hesteanatomi og -fysiologi og -træning og -fodring og ikke mindst sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed.

Jeg har siden 2005 trænet mine heste efter Klaus Schöneichs principper, hvor hesten rettes lige fra jorden, kommer i balance og derfor lærer at lægge vægten på bagparten, FØR rytteren kommer på ryggen. Min elskede, tidligere hest Clevia fik et ekstra halvandet år uden smertestillende på trods af svær slidgigt, netop på grund af Klaus' træning.
Jeg har startet min unghest op efter samme principper og håber derfor, at hun aldrig vil få bevægemæssige problemer - på grund af ridningen ihvertlfald. Et fromt ønske...

Til de læselystne og videbegærlige har jeg en del bøger og links at anbefale, men da man ikke må reklamere her på siden, så skriv til mig, hvis du er interesseret.

Tak fordi du klikkede forbi min profil og tålmodigt læste med hertil.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce