Holstener Calea Holstener Calea Holstener Calea Holstener Calea Holstener Calea
Camilla Glue T
Følg
Følger Følg ikke

Camilla Glue T

Kvinde, 37 år, Sønderjylland
Oprettet: 11. jun 2008
Offline - Senest online: 10. nov 2014 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Camille, har redet siden jeg var 4 år. Haft min egen pony'er to stykker, Stella og Candy girl som desværre begge er blevet aflivet.

Stella blev aflivet pga. tidligere ejer havde solgt hende med en kronisk skade, som var gaffelsbåndsbetændelse, så hun ville aldrig kunne blive ridehest igen.

Candygirl blev aflivet pga. alderdom, men vi opnåede mange rigtig fine resutater. Har desværre ikke nogle billeder af dem på computeren:(

Derefter fik jeg hest Calea, som desværre også måtte aflives.

Jeg er springrytter, og har jeg været hele tiden på ponyerne og Calea. Jeg har stået på Sanderum rideskole, hvor jeg er opvokset :) derudover har jeg redet på Bellinger og ved en der hedder Maregte på begge ponyer og på Calea har jeg redet på sanderum hvor jeg fik dressur undervisning af Gunilla Nymann og på fyns hvor jeg fik springundervisng af Thomas Uhler. Calea Stop opstaldet på Vangedgård og vi kørte efter undervisningen.

Jamen eller er der ikke så meget at sige end jeg ride Litana og det er Malene H som ejer hende.. Jeg er utrolig glad for at måtte låne. hun er virklig en godt og sød hest. Vi er begyndt at starte lidt stævner og det går super fint.

jeg er nu flyttet til købehavn. Herover rider jeg en hest der hedder baloo, en stor dansk varmblod som er meget frisk. Pga. snee og isen er vi ikke kommet så meget igang endnu men det glæder vi os til. Tror bestemt han er en dygtigt hest som skal ud og springe lidt stævner til sommer ..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce