Anden særlig race Zizanie Anden særlig race Zizanie Anden særlig race Zizanie Anden særlig race Zizanie Anden særlig race Zizanie
Pia K
Følg
Følger Følg ikke

Pia K

Kvinde, 41 år, Fyn
Oprettet: 24. jun 2008
Offline - Senest online: 18. okt 2021 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen
Jeg er uddannet massør, idrætsskadeterapeut samt spabehandler og spraytanner. Jeg har arbejdet med fagene i over 10 år
. Har læst til dyreassistent, men kunne desværre ikke færdiggøre uddannelsen pga. Manglende praktikplads.
Jeg har læst adfærdspsykologi indenfor dyreverdenen og været på en del kurser i horsemanship. Jeg lærer stadig hele tiden nye ting. Bliver inspireret af andre dygtige medmennesker og dyr.
Jeg ejer en smuk hoppe, som jeg har haft siden hun var 7mdr. Gammel. Tilridnidningen begyndte jeg da hun var 3 1/2år. Hun var ikke noget problem at tilride. Jeg tog al den tid som det krævede og hun hverken bukkede eller prøvede på at smide mig af, mange spørger mig om hvorfor min tilridning gik så nemt til. Til det kunne jeg svare: kammeratskab, lær at aflæse den hest du står med, ingen hest er ens, men de alle har et fælles sprog. Jeg startede med Zizanie, da hun var føl. Gik en masse lange ture med hende, hyggede med hende i stalden, tilvænnede hende til verdenen udenfor en stald og tilbød hende masser af kærlighed og respekt. Selvfølgelig havde vi vores ture. Da hun var plag var hun inde i en periode, hvor hun var en kæmpe bandit. Et eksempel :hun prøvede på at sparke mig ned, når jeg tog hende i longen. Hvorfor???
Jeg var langsom blevet for inkonsekvent og Zizanie var kommet i "teenage alderen"
Jeg blev frustreret, ked og bange. Men jeg kunne jo ikke lade hende blive ved med at løbe om hjørner med mig. Og sælges det skulle hun ikke, for hun var min drømmehest, selvom det ikke føltes sådan i den daværende periode.
Så jeg tog kontakt til en dygtig hestecoach, som kom ud et par gange, hvor hun satte hende på plads med respekt og gav Zanie tid til at tænke over tingene og derved også gav mig tid til at tænke over mit sprog som jeg udstrålede som gav nogle konflikter i vores forhold og videre forløb.
Jeg fik nogle gode redskaber, som jeg gerne deler ud af.
Husk altid at være nærværende nær din hest.
Glem dit privatliv og arbejdsliv, når du står med hesten i hånden eller under dig.
Bliv ikke ved med at tvinge din hest til en øvelse, som den ikke gør rigtig. Det er højst sandsynlig din fejl. Hesten laver jo det du beder den om, måske bruger du dine hjælpere forkert?...
Lær at vende fejlen indeni dig selv inden du bliver sur på din hest.
Afslut altid med en succesoplevelse også selvom din ridestund har været mindre heldig.
Søg altid hjælp/råd hos andre hvis der er noget som du ikke kan selv. Lad være med at prøve noget af som du måske gør forkert. Det kan hurtigt ødelægge det arbejde som du har opnået hidtil. Og det ville være surt!
Jeg har haft med heste at gøre i over 20år og jeg lærer hele tiden nye ting og jeg elsker at få nye tilgangsvinkler til at løse problemer og læring af nye ridestile.
Jeg har haft nogle af mine livs bedste oplevelser sammen med min hest og jeg er hende evigt taknemlig.

Til sidst vil jeg gerne oplyse jer om at jeg massere både heste og ryttere til en rimelig pris samt udfører spraytanning. Kontakt mig hvis dette har fanget din interesse.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce