Irish Cob Troelsegaarden's MacNeal Irish Cob Troelsegaarden's MacNeal Irish Cob Troelsegaarden's MacNeal Irish Cob Troelsegaarden's MacNeal Irish Cob Troelsegaarden's MacNeal
. Sabrina & MacNeal .
Følg
Følger Følg ikke

. Sabrina & MacNeal .

Kvinde, 34 år, Fyn
Oprettet: 6. aug 2008
Offline - Senest online: 3. sep 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er en hesteglad pige på 21 år.

Jeg har redet siden jeg var 6 år gammel - primært på rideskole heste indtil jeg blev 13 .- Derefter startede part ræset, hvor jeg havde nogle forskellige partheste, lige fra shetlandspony - Stor Oldenborg vallak - Dansk Varmblods - Irish Cob til Palomino ..

Jeg kom for nogle år tilbage meget på Troelsegaarden som dengang avlede den skønne race Irish Cob heste og drev en 2' hand shop på deres gård. Jeg red deres 9 årige vallak og faldt fuldstændig pladask for ham og blev helt forelsket i denne race! <3 Det er så meget anderledes at være sammen med den her race - det er som om, de tænker sig om en ekstra gang før de bliver bange, og de er utrolig tillidsfulde og nysgerige af natur og elsker at være sammen med mennesker og prøve nye ting. Gangske enkelt bare nogle fantastiske heste!

d. 24 maj 2008 besluttede jeg mig så bare LIGE pludselig for at nu ville jeg være heste ejer for første gang. Kapoow!

Så jeg købte en af Troelsegaarden hingste .. 2-årige Mac Neal - Og et venskab er begydt at blomstre!<3 Det skal nok blive et rigtig fint samarbejde der bliver bygget op imellem os igennem årene :) & jeg glæder mig til alle de spændende og dejlige stunder vi forhåbentlig får sammen!

Hilsen Sabrina og MacNeal
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce