Oldenborg Aimeé Oldenborg Aimeé Oldenborg Aimeé Oldenborg Aimeé Oldenborg Aimeé
Aimeé&Lea! T
Følg
Følger Følg ikke

Aimeé&Lea! T

Kvinde, 32 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 9. aug 2008
Offline - Senest online: 15. mar 2017 Bruger er på filterliste

ANSØG GERNE, JEG VIL GERNE VÆRE DIN VEN :)

Jeg er en pige på 19 år, jeg bor i Brøndby Strand med min søn på 6 måneder og kæreste. Jeg bor desværre 70 km fra min pruller, men søger efter et sted tæt på! Jeg skal igang med uddannelsen som dyrepasser med speciale i heste. Jeg er i forvejen uddannet SSH'er. Jeg har boet på gård hele mit liv, og elsker det simpelthen! Jeg er meget åben, og frisk og meget snaksaglig! Jeg har haft flere heste igennem mine "små" år, og har haft hest siden jeg var 10 år. Har reddet min egen fjordbolle op, og har mit første føl på hende. Nu har jeg en smuk Oldenborg der hedder Aimeé, som jeg er igen med tilridningen af. Jeg får bedækket min Aimeé i Foråret 2012 med Lorenzo. :)

Til daglig går jeg pt. på barsel med min lillemand. Jeg er begyndt på rideskole fornylig, for at få en genopfrisk og mere selvtillid hvad angår heste. Og så er planen jeg skal starte med at springe, da dressuren ikke siger mig noget. :) Mine fremtids planer er lige nu, at jeg selvfølgelig skal gøre min kommende uddannelse færdig, og muligvis videre som ridelærer, hvis tiden og pengene er til det.

Er der mere I vil vide, er I velkomne til at spørge. Jeg søger nye beskendtskaber, gerne i nærheden. Måske en ride-ven/veninde, hvis I lyster!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce